Tarp gausybės pasipuošusių svečių, kurie tą vakarą V.I.P. zonoje stebėjo įspūdingą šou, buvo galima pastebėti ir nuotaikingai nusiteikusią šeimą.

U. Siparė buvo pasipuošusi blizgančia, sidabrinės spalvos, pilvuką išryškinusia suknele. Jos įvaizdį užbaigė priderinta juodos spalvos delninukė ir aukštakulniai. Televizijos laidų vedėją atlydėjo jos vyras M. Siparis, prie fotosienelės pozavęs su juodu smokingu.

Buvo galima pastebėti, kad pora mėgavosi vienas kito draugija ir šeštadienio vakaru, kurio metu iš judviejų veido nedingo šypsenos.

Renginyje netrūko ir šou elementų, pertraukų metu žiūrovus džiugino įspūdingi muzikos atlikėjų pasirodymai, o vakaro kulminacija tapo specialiai šiam turnyrui paruoštas, įspūdingas 15 minučių grupės „G&G Sindikatas“ pasirodymas.

V.I.P. zonoje, kovas stebėjo ir kitos Lietuvos žvaigždės – „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Aleksandras Ivanauskas-Fara, „8 Kambarys“, Martynas Kavaliauskas su žmona Rusne, Indrida Kazlauskaitė, Baiba Skurstene-Serdiukė su vyru Mykolu, Gediminas Jaunius, Audrius Bružas, Oksana Pikul su širdies draugu Vaidu ir kiti.iumi, Audrius Bružas, Oksana Pikul su širdies draugu Vaidu ir kiti.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Delfi primena, kad apie tai, jog Siparių šeima laukia pirmagimio, garsi žurnalistė pranešė socialiniuose tinkluose ir pasidalino jaukia fotosesija.

„Šie metai dar tik prasidėjo, o jau žinau, kad yra ypatingiausi mūsų gyvenime. Siparių šeimyna plečia įtaką. Mes jau trise. Myliu, @mariussiparis, o nuo šiol meilė dvigubėja“, – parašė ji.

Neseniai U. Siparė svečiavosi laidoje „Nepatogūs klausimai“, kurioje taip pat kalbėjo apie santykius su vyru ir būsimas atžalas. Pora susituokusi jau trejus metus ir, kaip laidoje tikino pašnekovė, kasdien palaiko puikius santykius. Žurnalistė sakė netikinti, kad meilė trunka trejus metus – esą stengtis, rūpintis vienas kitu ir puoselėti jausmus reikia nuolat.

Sulaukusi klausimo, ar nesvarsto apie šeimos pagausėjimą, Ugnė tuomet sakė kol kas paliekanti šį klausimą atvirą.

„Manau, viskas įvyks ir susidėlios savaime. Mes viską paliekame savieigai – kai jau jausimės pasiruošę, – tikino U. Siparė. – Tai turbūt mano planas toks ir yra – vaikas iki 40 metų.“

Su Mariumi Ugnė susipažino po LRT sezono atidarymo.

„Per tą lemtingąjį sezono atidarymą buvau puikios nuotaikos, man buvo atostogos ir po oficialiose dalies kviečiau visus eiti į miestą. Ir kažkaip ten atsirado Marius. Tai va tada kaip atsirado, vis dar yra. Nevadinu to tarnybiniu romanu, nes televizijoje aš jo nepažinojau.“

Pora susituokė 2019-ųjų metų vasarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)