Dar visai neseniai I. Stumbrienė socialiniuose tinkluose dalijosi nuotraukomis, kuriose buvo įamžintas įspūdingas Dubajaus kraštovaizdis. Čia su šeima ji lankėsi iš karto po Naujų Metų. Tačiau vos grįžusi į Lietuvą moteris nusprendė ir vėl kelti sparnus, šį kartą – į Prancūzijos Alpes.

„Gal žinote kur nuolatinį bilietą būtų galima nusipirkti“, – šmaikščiai socialiniuose tinkluose rašė I. Stumbrienė šalia nuotraukos, kurioje ji įamžinta stovinti su lagaminu oro uoste.

Po kiek laiko žinoma moteris su sekėjais jau dalijosi vaizdais, kuriuose matyti Prancūzijos Alpės. Kalnuose moteris stojosi ant slidžių, pasakojo, kad slidinėjimo pamokos su vyru buvo vertingos.

„Šiandien jau užtikrinčiau stoviu ant snieglentės. Visos Aivaro pamokos atsipirko su kaupu, nes čiuožti ir matyti tokius pasakiškus vaizdus yra tiesiog nuostabu. Po truputį prisijaukinu ir šiuos, nepakartojamo grožio, Prancūzijos kalnus“, – šalia trumpo vaizdo įrašo rašė I. Stumbrienė.

Panašu, kad žinoma moteris mėgaujasi ne tik slidinėjimu, bet ir įspūdingu gamtos grožiu bei Prancūzijos Alpių peizažais.

„Vis dar negaliu atsigrožėti, kokie nuostabūs šie kalnai. Pasidalinkite ir jūs, kokiuose gražiausiuose slidinėjimo kurortuose esate buvę?“, – su sekėjais bendravo I. Stumbrienė.

Delfi primena, kad tai jau ne pirmas kartas, kai I. Stumbrienė su vyru Aivaru atostogauja kalnuose. Prieš metus, iš karto po Valentino dienos šeima pramogavo Tatruose.

Kelionę tuo metu ekspromtu suorganizavo Ingos vyras. Moteris su atžalomis apie būsimą išvyką sužinojo vos kelios akimirkos prieš išvykstant. „

Vakar Aivaras sako: „Norite į kalnus slidinėti?!“ – prisiminė I. Stumbrienė.

„Ir, štai, po 11 valandų kelio mes čia!“ – džiaugėsi prieš metus ji. Į

Į kalnus Stumbrų šeima tą kartą išvyko automobiliu, o vos nuvykus pasidžiaugė smagaus savaitgalio akimirkomis ir socialiniuose tinkluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)