„Nemeluosiu, Justinas taip pat Kaune, gal spės vėliau užsukti, bet šiuo metu dirba“, - žurnalistams sakė Greta ir šmaikščiai juokavo, kad sūnus yra paliktas vienas, nes yra savarankiškas vaikas.

Įspūdinga žeme besidriekiančia balta mados namų „MAS 924” ir dizainerės Monikos Kazakevičiūtės suknia pasidabinusi viešnia teigė suskaičiavusi, jog tai yra jau šeštasis kartas, kuomet ji atvyksta į šį renginį ir pasipuošusi pozuoja fotografams.

Greta Mikalauskytė

„Kartą per metus galima sau leisti gražiai pasipuošti. Aš neturiu favoritų scenoje, ateinu gerai praleisti laiko, susitikti su bičiuliais, su kuriais retai matomės. O atlikėjus palaikau visus“, - teigė ji.

Visų renginio svečių įvaizdžius galite pamatyti nuotraukų galerijoje, o pirmadienį „Delfi“ portale išvysite ir specialią apdovanojimams skirtą TV laidą, kurioje galėsite bent akies krašteliu pažvelgti į VIP zonos linksmybes, raudonojo kilimo užkulisius ir interviu su svečiais.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)