„Mane puošė Egidijus Rainys. Su dizaineriu susitarėme dar prieš kokį mėnesį, bet tik renginio išvakarėse parašiau jam žinutę, paklausiau, ar galiu atvažiuoti suknelės, nuvažiavau, suknelė buvo paruošta, jis niekada nenuvilia“, - pasakojo Milda Stasiulė.

„O aš pats pasipuošiau su savo turėtais dalykais, su darbiniais rūbais atėjau. Pasipuošti tokiam renginiui trunka ilgai. Per ilgai!“, - šypsojosi M. Stasiulis.

Mindaugas Stasiulis su žmona Milda

„Šiandien tikrai mažai matėmės, ji vėlavo žiauriai, net per vestuves daugiau matėmės, nes Nidoje šventėme, buvom tokie atsipalaidavę, o čia kitaip. Bet aš šįvakar nedirbu, visur galiausiai spėjome, viskas gerai. Tik reiks užlipti į sceną laimėtoją paskelbti, bet prieš renginio pabaigą, tai jau tikriausiai niekas nebematys“, - šmaikštavo Mindaugas.

Pora renginio raudonuoju kilimu penktadienį pirmąkart žengė kaip vyras ir žmona.

„Žiauriai geras jausmas, Milda nuostabiai atrodo, man tikrai negėda“, - juokėsi M. Stasiulis.

Visus svečius ant raudono kilimo galite išvysti „Delfi“ nuotraukų galerijoje:

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją