Į tokią ilgą kelionę Suodaičiai keturiese išvyko pirmą kartą, tad atostogų pradžia tapo nemenku išbandymu.

„Ši mūsų kelionė iš tikrųjų yra tikras išbandymas, duočiau jai pavadinimą „mėginimas išgyventi“.

Pirmą kartą į tokią ilgą kelionę leidomės ne tik su tiek daug daiktų ir lagaminų, bet ir su 3 mėnesių kūdikiu, o daugiau nei 12 valandų trunkantis skrydis lengvumo tikrai nepridėjo.

Bet jau labai nekantrauju viską susitvarkyti, atsigauti ir leistis į šios kelionės nuostabius nuotykius“, – nuotrauka iš oro uosto dalijosi Viktorija.

Tačiau kiek vėliau V. Siegel patikino, kad skrydis praėjo puikiai, o mažiausias keliautojas kone visą jį pramiegojo.

Kiek vėliau Viktorija paviešino pirmojo ryto Balyje nuotrauką.

Vandens pramogos saulės nestokojančiame Balyje – tiesiog privalomos. Jas vos nuskridę išbandė ir Suodaičių šeima.

„Ko gero kiekvienai mamai didžiausią laimę gyvenime suteikia laimingos vaiko akys ir nedingstanti šypsena nuo vaiko veido“, – rašė nuomonės formuotoja.


Viktorija atostogų metu papasakojo ir apie kūno linijas po gimdymo bei juokėsi, kad visiškai neturi laiko ir valios sportuoti.

„Atvažiavus į šį nuostabų kraštą ir užsidėjus maudymosi kostiumėlį tikrai pasimatė, kad mano vienas mylimiausių patiekalų yra cepelinai ir ypač žiemos metu. Bet šiaip, jeigu juokaujant apie cepelinus ir kalbant apie svorį, tai nors ir esu 3,5 mėnesio po antrojo savo gimdymo, tačiau esu nesportavusi, tai labai džiaugiuosi, kad jau beveik grįžau į kūno formas, kurios buvo iki nėštumo. Manau, kad geri genai ir daug darbo (Kalėdinis maratonas, stresas darbe) davė savo“, – komentavo nuotrauką Viktorija.


„Kažkam, kaip kad rašė viena persona, gal ir vargas čia atostogauti su vaikais, o man – vienas malonumas, ypač po Kalėdinio darbymečio, kai laiko vaikams dėl gausos darbų likdavo labai nedaug… Ir taip, mes turime, kas padeda kelionėje su vaikais ir nėra čia ko slėpti, bet aš už ilgas atostogas su vaikais!

Aš už tai, kad parodyti vaikams pasaulį, aš už tai, kad būti su jais kartu! Kad Jūs matytumėte, kaip Nici visad laukia atostogų, kaip skaičiuoja dienas iki išskrydimo! Aš nesakau, kartais reikia išvykti atostogų tik su savo vyru ar draugais, bet jei tai ilgesnės atostogos, tiesiog neįsivaizduoju, kaip galėčiau juos palikti šaltoje žiemoje Lietuvoje, o pati mėgautis ne vieną mėnesį saulėtais orais Balyje”, – nuomone dalijosi dviejų vaikų mama.


Balyje Suodaičiai laiką leidžia ne tik su visa šeima, bet ir su ten jau ne vienerius metus gyvenančia verslininke, bičiule Rasa Stoniene.

„Manau, kad labai svarbu kelionėje laiką leisti su gera kompanija! Todėl džiaugiuosi, kad pagaliau atskridome į Balį ir leidžiam laiką kartu!

Buvimas kartu ne tik su šeima, bet dar ir su artimais ir brangiais draugais, yra vienas iš pagrindinių dalykų geros bei prasmingos kelionės link!“, – įsitikinusi Viktorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)