Patirtimi Goda sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Tikriausiai vienas iš įsimintiniausių patyrimų Bali saloje apsivalymo ritualas, po jo net ašaros pasirodė mano akyse. Su atsidavimu ir visa esybe atlikau šias apeigas ir po jų jaučiausi tarsi apvaliusi sielą. Baliečiai tiki, jog po ritualo gali prašyt aukščiausio ko nori ir nepamiršti dėkoti! Retai kada pasakoju apie savo sąmoningumo keliones ar meditacijas, bet esu iš tų, kurie nebijo kartais pasidalinti asmeniškiausiais įvykiais, kurie man buvo svarbūs! Puoselėdami savo kūną nepamirškime savo sielos ir vidinio pasaulio gerovės.

P.S. Su metais tikrai pasikeičia požiūris į gyvenimą ir apskritai viską, tampame daug atlaidesni ir supratingesni kitų atžvilgiu. Esu įsitikinusi, jog kategoriškumas ir savo gyvenimo supratimo primetimas kitam parodo žmogaus ribotumą. Būkime laisvi nuo visko ir gyvenkime, kaip norim, juk tik mes atsakingi už save ir savo laimę“, – rašė G. Alijeva.


Delfi primena, kad poros kelionė prasidėjo nuo apsilankymo Tailando sostinėje Bankoke – čia Goda turėjo patirtį, pareikalavusią didelės drąsos ir ryžto.

„Kojytės drebėjo“, – pažymėjo G. Alijeva.

Kiek vėliau žinoma moteris pasidalijo dar keliais kadrais iš Tailando sostinės.

„Pasiklydus mieste“, – rašė ji.

Tie, kurie seka Godos kelionę socialiniuose tinkluose, galėjo pastebėti, kad atlikėjos atostogos – labai įvairios. Moteris spėja ne tik pagulėti prie baseino ir pailsėti, bet ir aplankyti įspūdingiausias šalies vietas.

„Gamtos vaikas“, – savo prigimtį įvardijo G. Alijeva, įsiamžinusi šalia krioklio Pukete.


Nors pirmomis atostogų dienomis Goda jautėsi kiek prasčiau dėl peršalimo, vis tik po kelių dienų sveikata pagerėjo ir tai porai kelionės nesugadino. Vėliau atlikėja paviešino kelis kadrus iš vietų, į kurias plūsta trokštantys pačių gražiausių nuotraukų.

„Atradom instagraminių vietelių, pataginau, kam idomu. Nemoku tik tvarkyti nuotraukų, tad yra, kaip yra. Gulbe bandžiau būti, o gavos, kas gavos“, – šypsojosi G. Alijeva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)