„Oficialiai išsiskyrusi“, – instagrame ketvirtadienio popietę parašė pati Marina.

Marina Bui

Delfi primena, kad 2015 m. rugpjūčio pabaigoje Lukiškių tardymo izoliatoriuje-kalėjime Marina ištekėjo už „Agurkinių“ ginkluoto nusikalstamo susivienijimo lyderio Sauliaus Velečkos, taip sukeldama ažiotažą ir kuriam laikui tapdama viena apkalbamiausių pramogų pasaulio atstovių Lietuvoje.

2017-ųjų metų pavasarį buvo pranešama, kad sutuoktiniai laukia šeimos pagausėjimo – porai gimė dukrelė Mila.

„Esu Ožiaragis, jeigu aš įsimyliu žmogų, kuris su manimi elgiasi gerai, aš jam atiduosiu visą savo širdį ir paskutinius marškinius. Lygiai taip pat, jei žmogus bus blogas man, galiu tapti labai kerštinga. Tikiuosi, kad mano vyras įvertins mano auką, kad aš jo laukiau. Aš tikrai nesitikėjau, kad tiek daug metų man reikės jo laukti. Atrodo, Dieve, tiek metų prabėgo. Jo laukiu nuo 24-erių – tai mano gražiausias laikas, jaunystė. Daugelis mano, kad mes susipažinome jau kalėjime, tai klaidinga informacija, mūsų pažintis įvyko dar prieš tai. Mes susipažinome laisvėje ir kartu buvome jau pusę metų. Užteko ir tiek laiko, kad mus surištų stiprūs jausmai. Netrukus jis buvo suimtas ir tai tapo mūsų jausmų, santykių išbandymu. Tik vėliau paaiškėjo, kad tai buvo meilė. Laikas parodė, kad viskas yra tikra.

Juokingiausia, kad komentatoriai pasakoja, kad aš esu nuo jo priklausoma, nes geresnio nesusirasčiau. Žinot, aš jums galiu pasakyti, kad tikrai nesu nurašyta. Nenuvertinu savęs, sulaukiu daug dėmesio, komplimentų, tegul žmonės negalvoja, kad esu beviltiška moteris“, – apie vyrą prieš kelerius metus kalbėjo M. Bui.

Iš pirmosios santuokos su Andrejumi Daščenka moteris turi dukrą Ešlę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)