Džiugia naujiena Melina pasidalijo socialiniuose tinkluose. Moteris įkėlė nuotrauką, kurioje šeima įamžinta Italijos mieste Milane. Kadre matyti ir krepšininko žmonos išryškėjęs pilvukas.

„Darija bus vyresnioji sesuo. Daugelis mano, kad esu nėščia, todėl duokime žmonėms tai, ko jie nori. Taigi, ką manote? Berniukas ar mergaitė?“ – šalia Milane įamžinoto kadro rašė M. Lekavičienė.

Delfi primena, kad 2022 metais L. Lekavičius ir jo mylimoji Melina Graikijoje sumainė vestuvinius žiedus. Dieną prieš įspūdingas vestuves pora pakrikštijo savo vienerių metukų pirmagimę.

Akimirkomis iš dukrelės krikštynų socialiniuose tinkluose dalinosi tiek krepšininkas, tiek jo mylimoji. Na, o apie įvykusias vestuves taip pat bylojo nuotraukos socialiniuose tinkluose, kurias dalinosi poros bičiuliai ir artimieji.

Nuotaka atrodė išties įspūdingai – Melina dėvėjo žėrinčią, žemę siekiančią suknelę. Šalia jaunųjų šventėje buvo matyti ir jųdviejų dukrelė.

„Lekavičiai“, – šalia pasipuošusių jaunavedžių nuotraukos parašė krepšinio agentas Tadas Bulota.

Luko ir Melinos šventėje dalyvavo ir krepšininkas Jonas Mačiulis su žmona. Jie pažymėjo ir šventės vietą – vestuvės vyko Graikijai priklausančioje Spetses saloje.

Prieš bene porą metų atžalos susilaukę krepšininkas L. Lekavičius ir jo mylimoji graikė Melina jau kone iškart tapo ir sužadėtiniais. Socialinio tinklo paskyroje prieš dvejus metus sportininkas pats pasidalijo džiugia naujiena.

„Ji pasakė... Taip!“ – pasidžiaugė „Žalgirio“ žaidėjas.

Taip pat vyras pasidalijo kadru, kuriame buvo matyti, kad pora dėl tokių asmeninio gyvenimo be galo džiūgauja. Vasarišku kadru bei smagiu prierašu pasidalijo ir krepšininko sužadėtinė. Moteris sakė, kad jaučiasi net pavargusi ant rankos dėvėdama tokį masyvų žiedą.

Apie tai, kad Lukui ir Melinai gimė dukra, 2021 metų birželio 13 d. buvo pranešta oficialioje „Žalgirio“ klubo paskyroje.

„L.Lekavičius ir Melina susilaukė dukrelės, sveikinimai!“ – pasidžiaugė komandos atstovai. Paskui žinia pasidžiaugė ir pats Lukas. „Mano didžiausias herojus ir neįkainojamas džiaugsmas“, – rašė tėtis.

Na, o apie tai, kad laukiasi atžalos, pora šmaikščiai pranešė 2020 metų gruodžio 24-ąją.

Jiedu pasidalijo nuotrauka, kurioje Lukas rankose laiko šunį ir dengia jam akis. L. Lekavičius komentare šalia fotografijos dar pajuokavo, kad žinią apie netrukus aplankysiančius gandrus reikėtų nutylėti, kadangi keturkojis gali imti pavydėti.

Praėjus kuriam laikui, L. Lekavičius ir vėl dalijosi džiaugsmu. Krepšininkas paviešino jautrų vaizdo įrašą su komentaru: „Berniukas ar mergaitė?“. Trumpas klipas – iškalbingas. Jame buvo nufilmuotas sportininkas ir jo mylimoji krepšinio aikštelėje.

Pora nusprendė originaliai atskleisti pirmagimio lytį – L. Lekavičius, mesdamas kamuolį į krepšį, tuo pačiu susprogdino virš jo buvusį balioną, iš kurio pasipylė rausvos spalvos dulksna – paaiškėjo, kad įsimylėjėliai laukiasi mergaitės.

Euforijos apimti tėvai apsikabino, o Luko mylimoji neslėpė susigraudinimo. Jautri akimirka pavergė ir internautų širdis. Gerbėjai dar kartą sveikino porą su gimsiančiu stebuklu ir siuntė šiltus linkėjimus.

Graikų kilmės mylimąją Lukas pristatė kartu su ja atvykdamas į tradicinę Lietuvos rinktinės stovyklą Palangoje 2019 m. vasarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)