„Su Andrium atskirai gyvename jau kurį laiką. Palaikome draugiškus santykius ir toliau kartu rūpinamės mūsų vaikais“, – nurodė L. Blaževičiūtė.

Pasak jos, skyrybos vyksta be konfliktų ir abipusiu sutarimu, tačiau argumentuodama siekiu apsaugoti vaikų privatumą moteris daugiau detalių apie skyrybų procesą nepateikė.

„Delfi“ šaltinių duomenimis, ji dar praėjusiais metais su vaikais išsikraustė iš vyro namų.

„Delfi“ susisiekė ir su A. Pranckevičiumi, šis patvirtino informaciją apie vykstantį skyrybų procesą, tačiau daugiau komentarų teikti taip pat nepageidavo.

41-erių metų L. Blaževičiūtė su A. Pranckevičiumi (50 m.) susituokė 2009-aisiais Kaune, pora susilaukė dviejų vaikų.

Andrius Pranckevičius ir Laura Blaževičiūtė

L. Blaževičiūtė nuo 2008-ųjų vadovauja žiniasklaidos grupei „All Media Lithuania“, valdančiai žiūrimiausią televizijos kanalą „TV3“, radijo stotį „PowerHitRadio“, portalą tv3.lt. Be to, ji yra organizacijos „Lyderė“, vienijančios veiklias moteris, vadovė.

A. Pranckevičius daugiau nei 23 metus dirba teisininku, vadovauja advokatų kontorai „BalticLaw“, kurios specializacija – verslo teisė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)