Socialiniuose tinkluose Viktorija pažymėjo, kad savo tėčio politinio sprendimo ji nepalaiko.

„Aš esu šokiruota. Visiškai nesuprantu ir nepalaikau savo tėvo (politinių) veiksmų. Noriu pabrėžti – mano politinės pažiūros yra KARDINALIAI priešingos nei mano tėvo – esame du atskiri žmonės. Tikiuosi tą suprasit. Bet šiaip labai gaila“, – trumpa žinute pasidalijo žinoma atlikėja.

Tuo tarpu Delfi pirmadienį informaciją apie V. Vyšniausko pasukimą į politiką patvirtino ir P. Gražulis.

„Aš dėkoju pirmiausiai, kad jis apsisprendė tapti sąrašo lyderiu. Žmogus yra vertybinis, yra pastorius, solistas, žinomas žmogus, gerbtinas žmogus. Tik šitiems vadinamiems dabartiniams Lietuvos teisuoliams neįtinka. Manau, kad jis atitinka visas mūsų partijos vertybes“, – sakė partijos pirmininkas.

Pats V. Vyšniauskas, kurio sceninis vardas Kristian Benedikt, sprendimo sukti į politiką Delfi komentuoti nepanoro.

„Gal vėliau“, – teigė jis.

Dėl kelionės nemato problemų

V. Vyšniauskas gruodžio 18 dieną surengė pasirodymą Minsko Didžiajame teatre vykusiame operos koncerte. Šis žingsnis Lietuvoje buvo pasmerktas, viešai keltas klausimas, ar teisingai pasielgė tenoras koncertuodamas „lukašenkinei grietinėlei“, šalyje, įsitraukusioje į karą prieš Ukrainą.

Vėliau paklaustas, ar dabar pripažįsta, kad koncertuoti Minske buvo klaida, solistas V. Vyšniauskas LNK teigė, jog šis koncertas neturi nieko bendro su Baltarusijos diktatoriaus režimu.

„Klaida yra pagal tų žmonių nuomonę, kad važiuojant į Baltarusiją, reikia važiuoti pas Aliaksandrą Lukašenką. Šiuo atveju aš buvau kviestas savo draugų, kuriuos pažįstu ne vieną dieną, ne vieną savaitę. (…) Viena iš jų – to koncentro režisierė. Koncertas buvo kalėdinio festivalio rėmuose, nieko bendro tai su jokiu A. Lukašenkos režimu neturi“, – teigė jis.

P. Gražulis Delfi sakė dėl šios kelionės problemų nematantis.

„Nematau, jūs paklausykit kunigą Doveiką, kuris Žinių radijuje kalbėjo, jis duos visus atsakymus į klausimus. Aš jo penkis kartus klausiau – jis pasakė: Viešpatie, apsaugok mus nuo šitų teisuolių, šitie teisuoliai ir nukryžiavo Kristų“, – teigė P. Gražulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)