Šalia kelių įspūdingų kadrų Evelina pažymėjo, kad negalinti patikėti, kaip viskas gali pasikeisti per vienerius metus. Taip pat ji padėkojo praėjusiems metams už išmoktas pamokas.

Nuotraukose atlikėja įsimžino su savo vyru Adamu, taip pat keliais bičiuliais. Evelina sutikdama naujuosius dėvėjo juodą suknelę, kuri išryškino jos kūno formas.

Likus kelioms akimirkoms iki naujųjų E. Anusauskaitė-Young pasidalijo dar viena nuotrauka – įsiamžino šalia kalėdinės eglutės. Dviejų dalių kostiumėlis, kelius dengiantys ilgaauliai, stilingi akiniai nepaliko abejingų Evelinos sekėjai negailėjo gražių žodžių ir komplimentų. Už nepriekaištingą stilių atlikėją pagyrė ir jos mama Jurga Anusauskienė.

Per Kalėdas JAV su vyru gyvenanti Evelina rašė, kad šios Kalėdos pas Young'us kaip niekada laimingos. Raudoną aptemptą suknelę dėvinti moteris įsiamžino ne tik su artimiausiais, bet ir mylimu augintiniu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)