Oskaras feisbuke pasidalijo trumpa, tačiau iškalbinga ir jautria žinute.

„Sudie, meile“, – rašė žinomas režisierius.

O. Koršunovas pasidalijo ir keliomis nuotraukomis, kuriose jis įsiamžinęs su Agne. Bendros jųdviejų akimirkos suvirpino sekėjų širdis, jie siuntė garsiam režisieriui nuoširdžią užuojautą.

Delfi primena, kad A. Jagelavičiūtė ir O. Koršunovas santykius nutraukė 2011 metais. Nepaisant to, jiedu ir toliau puikiai sutarė bei drauge dirbo.

A. Jagelavičiūtei buvo 42-eji. Jos gedi mama, sūnus, artimieji, kolegos, bičiuliai ir visi ją pažinoję.

Su Agne bus galima atsisveikinti nuo sausio 2 d. iki sausio 3 d. 11 val. Olandų laidojimo namuose. Laidotuvės vyks sausio 3 d. Kaune, Karmėlavos kapinėse.

Žinia apie vienos garsiausių Lietuvos moterų mirtį pasiekė trečiadienio rytą. Ją Delfi patvirtino redakcijai žinomas ir šeimai artimas šaltinis.

Pranešta, kad A. Jagelavičiūtė pastarosiomis dienomis sunkiai sirgo. Dėl ligos ji pateko į ligoninę, buvo gydoma reanimacijos skyriuje dėl plaučių uždegimo, kuris, deja, komplikavosi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją