Pranešama, kad A. Jagelavičiūtė pastarosiomis dienomis sunkiai sirgo. Dėl ligos ji pateko į ligoninę, buvo gydoma reanimacijos skyriuje dėl plaučių uždegimo, kuris, deja, komplikavosi.

Jau pasirodžius laidai, pati A. Jagelavičiūtė pripažino, jog tai buvo vienas geriausių jos interviu, kadangi ji niekada nemėgo prėskų, paviršutiniškų, nuobodžių ar nutylėtų pokalbių.

„Manau, kad duodamas interviu tu prisiimi atsakomybę prieš klausytoją, kad negaišinsi jo laiko bandydamas pasirodyti geresnis. Niekam neįdomu klausytis kažkieno bandymo paplauti savo kailiuką. Jei neužtenka drąsos kalbėti tiesą, geriau visai atsisakyti pokalbio. <...> Vienas geresnių interviu gyvenime“, – tikino ji.

Laidoje žinoma moteris kalbėjo ne tik apie darbą, bet ir asmeninį gyvenimą, kuriame jos laukė ne vienas sunkus išbandymas. Nepaisant to, ji neprarado pozityvumo.

„Jeigu tau nutiko kažkoks dalykas, kuriuo nesididžiuoji, turi tiesiog tai priimti. <...> Ar buvo pabliauta į pagalves? Buvo ir rimtai pabliauta. Gal pas gydytojus ir galvą reikėjo pasitaisyti. Bet išlipti pavyks tik tokiu atveju, jeigu nemeluosi. Iš kitos pusės, turiu savybę kitą rytą prabusti laiminga“, – kalbėjo Agnė.

Stilistė prabilo ir apie savo buvusį vyrą – praėjo jau keleri metai, kai pora pasuko skirtingais keliais.

„Aš galvojau, kaip galėjau ištekėti už žmogaus, už kurio ištekėjau. Mes iš tiesų skirtingi. Man atrodo, kad gamta kartais sujungia žmones, kurie neturėtų būti kartu, pavyzdžiui, vien dėl to, kad atsirastų tobulas kūdikis. Aš planavau išvis neturėti vaikų. Ir staiga sutinku savo buvusį vyrą ir tą patį vakarą užsimanau vaikų. Mes susituokėme po poros mėnesių, nes norėjome turėti vaiką. Pastojau praėjus mėnesiui po vestuvių“, – šypsojosi laidos viešnia.

Prieš kurį laiką A. Jagelavičiūtė pranešė nusipirkusi butą pačiame Vilniaus centre. Tačiau laidos vedėjai ir žiūrovams Agnė prisipažino, kad tik po šio fakto ji ėmė svarstyti, ar tai buvo geras sprendimas.

„Blogiausia, kas nutiko mano gyvenime, – buto įrengimas. Jau buvau priėmusi sprendimą jį parduoti. Palyginti su tuo, kiek aš turėjau pinigų iki buto ir kaip aš jų neturiu dabar, tai eina sau. Tai iš tiesų nebepakeliama. <...> Dabar į tai žiūriu labai rezervuotai. Aš turbūt įveiksiu šitą projektą, bet tolesnio likimo nežinau, nes man praėjo meilė“, – kalbėjo ji.

Laidoje „Pas Editą“ buvo paliesta ir jautri, tačiau Agnei itin svarbi tema – pašnekovė pasakojo apie apsilankymus pas psichoterapeutus bei pagrindinę problemą, su kuria susidūrė per daugybę metų.

„Pagalbos psichoterapijoje ėmiau ieškoti prieš 10 metų. Pagrindinė to priežastis – aštrus santykis su visuomene. Aš neturiu jokio kiauto, turiu baltą pilvą kaip ežiukas ir jį slepiu. Kai mane užgauna, man ilgai skauda, – atviravo Agnė. – Ėmiau ieškoti pagalbos, bet tie 10 metų yra į niekur.

Psichoterapeutai nesupranta, kas yra įžymybių psichoterapija. <...> Prieš metus, visiško nervinio lūžio momentu, pasirinkau važiuoti į kliniką ir pabūti kelias dienas. Ten sutikau žmogų, su kuriuo intensyviai dirbame. Tai yra geriausia, kas nutiko mano gyvenime. <...> 15 metų vartoju gana stiprius vaistus – sergu chroniška nemiga, kuri man diagnozuota. Todėl net skiepą nuo koronaviruso gavau anksčiau. Tai yra liga, nuo kurios žmonės išsikrausto iš proto.“

Visas atviras pokalbis su A. Jagelavičiūte – laidos įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)