Delfi L. Kazlauskienė prisipažino, kad kartu su vyru Petru nemėgsta fotosesijų, tačiau šis kartas buvo kitoks. Švenčių proga dukra Ingrida padovanojo savo tėvams tokią pramogą, jos draugės pasirūpino ne tik šeimos stiliumi, bet ir makiažu bei pačiomis nuotraukomis.

„Jauna rūbų dizainerė Indrė Koženiauskienė pasiuvo mums drabužius, kita jauna specialistė – Inga Bagdonaitė sušukavo plaukus, Miglė Šukytė gražiai padažė, o fotografė Samanta, kuri neseniai įkūrė savo fotostudiją, mus įamžino. Nutarėme atsiduoti į jaunų specialistų rankas, kurie matę mus iš savo pusės“, – šypsodamasi pasakojo L. Kazlauskienė.

Ji teigė, kad fotosesijai pasirinktas ir ypatingas laikas, kadrai įamžinti prieš pat Kalėdas, o gruodžio 26 dieną Ingrida švenčia ir savo gimtadienį, todėl šeima norėjo tokiu būdu paminėti ir šią ypatingą progą.

„Dizainerė prieš tokias šventes sukūrė Ingridai ir gražią suknelę, o, kadangi šį laikotarpį madingi blizgūs rūbai, pagalvojome, kad reikia skubėti nusifotografuoti“, – Delfi sakė L. Kazlauskienė.

Liveta ir Petras Kazlauskai / Sam Studio nuotr.

Žinoma moteris pasakojo, kad paskutinė jų šeimos fotosesija buvo surengta bene prieš septynerius metus, todėl dabar norėjosi ir atsinaujinti nuotraukas, jomis pasidalinti su savo ištikimais gerbėjais.

„Kadangi senos fotosesijos metu nuotraukų su įvairiais drabužiais buvo padaryta daugiau, todėl savo sekėjams ne iš karto parodėme visus derinius. Dalį nuotraukų palaikydavome kurį laiką, tik paskui parodydavome. Atrodė, kad vis organizuojame tas fotosesijas“, – juokėsi atlikėja.

Liveta ir Petras Kazlauskai su dukra Ingrida Kazlauskaite / Sam Studio nuotr.

L. Kazlauskienė prisipažino, kad tokia veikla jai asocijuojasi su sunkiu darbu, ji teigė nemėgstanti ir pozuoti prieš fotoobjektyvą.

„Labai kuklinuosi, todėl fotografams būna didžiausias iššūkis mane įamžinti. Ypatingos kūno kalbos nuotraukoje mums parodyti nereikia, šeimai svarbu būti kartu, gražiai žiūrėti vienas į kitą.

Orientuojamės į vyresnio amžiaus publiką, todėl labai stiprių mūsų pasikeitimų ar iššūkių tikrai nereikia, nenorime šokiruoti su nuotraukomis. Priešingai, norisi, kad fotosesija būtų jauki, šeimyniška, šventinė, jog žmonės suprastų – esame aktyvūs, puošiamės, pasiruošę važiuoti pas savo gerbėjus, mylime juos ir viską darome dėl jų“, – teigė L. Kazlauskienė.

Liveta ir Petras Kazlauskai / Sam Studio nuotr.

Paklausta, kaip reagavo jos vyras Petras, kai atlikėja kartu su dukra pasakė, kad planuojama šeimos fotosesija, L. Kazlauskienė teigė, kad jis tokiai idėjai visai nesipriešino.

„Jis yra labai paklusnus vyras. Supranta, kad reikia ir viskas. Yra žodis „reikia“, ar nori, ar nenori, –nebeįdomu. Daug galima ko nenorėti. Aš ir pati nemėgstu fotosesijų, mieliau ką nors kitą veikčiau, fotosesijos man yra kančių kančia“, – juokėsi pasakodama žinoma moteris.

Ingrida Kazlauskaitė / Sam Studio nuotr.

Tačiau pasidalinusi su savo sekėjais socialiniuose tinkluose L. Kazlauskienė sakė sulaukusi tik teigiamų komentarų ir gražių komplimentų.

„Mano feisbuko draugai yra geranoriški, geri žmonės. Prieš priimdama į draugus pažiūriu, ką tas žmogus veikia, kas pas jį yra socialiniuose tinkluose, kuo jis gyvena, kokios nuotraukos.

Peržiūrėjusi, kad tai yra šeimos žmonės, tvarkingi, tuomet priimu į draugus, todėl jie yra pozityvūs, gražiai mus liaupsina. Mūsų gerbėjai socialiniuose tinkluose tik gražiausius komplimentus siunčia“, – šypsodamasi teigė L. Kazlauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės