Apie savo būklę fotomenininkė prabilo savo socialiniuose tinkluose. Savo įrašą iš ligoninės ji papildė asmenuke, kurioje Jurga įsiamžino gulinti palatoje.

„Patirtis, kai išėjusi į svečius nuo jaukaus vaišių stalo staiga atsiduri ant operacinio stalo, tik dar kartą priminė, kad džiaugtis verta čia ir dabar, nes niekada nežinai, kas tavęs laukia už posūkio.

„Nekalta“ apendicito operacija su komplikacijomis po to virto visišku košmaru, kurį pavyko įveikti tik dėka teisingų žmonių šalia!

Ačiū, visam Santaros klinikų II pilvo chirurgijos skyriui už profesionalumą ir teisingą gydymą“, – medikams dėkojo žinoma moteris.

Savo įraše J. Anusauskienė nepamiršo „ačiū“ pasakyti ir savo artimiesiems, kurie šiuo metu ją aprūpino dėmesiu, rūpesčiu ir globa.

„Ačiū ir Nerijui, kad jis mane myli visokią... Tavo „surūgėlis“ ir „bambioška“ būtinai susitaisys“, – šmaikščiai savo mylimąjį galvoje turėdama pridūrė menininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)