Nors tai buvo trumpučiai, vos kelių sekundžių trukmės klipai, kuriuose drauge vaidino ir „Delfi TV“ informacinių laidų vedėjos, tačiau studijoje jau mirgėjo lemputės, kvepėjo pyragais ir net teko puošti eglutę.

Šventinės vinjetės:


Paklausti, kokios gi būna pačių Jono bei Orijaus šventės, jie sakė, jog tai šilumos, jautrumo ir buvimo su mylimiausiais laikas.

„Kasmet tarp Kalėdų ir Naujųjų, pas save namuose rengiu jau tradicine tapusią šventę draugams. Kai kuriuos juos ir matau tik kartą metuose, nes tai aš keliauju, tai jie dirba, o kur dar šeiminiai reikalai, vaikai... Prieš metus vakarėlis neįvyko dėl pandemijos, todėl šiemet labai jo laukiu ir tikiuosi „atbūti“ už visą tą laiką, kuomet negalėjome susitikti. Susirinkus vyksta „dovanų perdovanojimas“ – taip vadinu veiksmą, kuomet bičiuliams dalinu iš savo partnerių gautas dovanas, tad nei vienas iš šventės neišeina tuščiomis“, - pasakoja Orijus.

J. Nainiui Kalėdos dar ypatingesnėmis tapo, kuomet juodu su žmona Simona Naine persikraustė į nuosavus namus.

„Persikraustėme į savo naujus namus dieną prieš praėjusių metų Kūčias ir atšventėme šventes jau kaip tikra šeima, pasikvietėme visus artimuosius. Tų namų labai ilgai laukėme, todėl stengėmės, kad šventes galėtume sutikti jau po nuosavu stogu. Ir štai, praėjo metai, vėl sniegas, vėl muzika, vėl papuošta eglutė, nieko nėra geriau... Labai džiaugiuosi, kad Lietuvoje galime patirti visus keturis metų laikus, todėl galime pajusti ir tikrąją Kalėdų dvasią“, - sako J. Nainys.

Paklaustos apie įspūdingiausias dovanotas arba gautas kalėdines dovanas, „Delfi TV“ laidų vedėjai teigė tokių turėję ne vieną.

„Pasikartosiu, bet įspūdingiausia ir tikrai įsimintiniausia dovana mums su Sima buvo savas būstas. Į tuos namus sudėjome daug darbo, svajonių, todėl dabar ši sau pasidovanota dovana džiugina mus kasdien ištisus metus – ten įrengta ir įrašų studija, ir kino teatras, ir „bachūrvietė“, kur miela ne tik gyventi patiems, bet ir smagu pasikviesti draugus“, - pasakoja laidos „Sporto baras“ vedėjas J. Nainys.

Apie didžiules dovanas kalba ir O. Gasanovas: „Nesutinku su tais, kurie teigia, jog reikia dovanoti smulkmenas, aš visuomet noriu artimiesiems dovanoti tai, ko, galbūt, jie patys neleidžia sau įsigyti. Per Kalėdas aš netaupau. Viena mano mėgstamiausių ir ne kartą pasiteisinusių dovanų – kelionės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją