Socialiniuose tinkluose L. Mikalauskas pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti jo kaime – Plūtiškėse, papuošta kalėdinė eglutė. Žaliaskarė padabinta baltos, auksinės, raudonos bei mėlynos spalvų žaisliukais, ant jos nugulė ir švieselių girlianda. Šiuo kadru žinomas vyras sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„O savo kaimo eglutė man gražesnė ir už Vilniaus, ir už Kauno, užteko 7 kaimiečių ir traktoriaus. Pašokau į viršų ir nufotografavau jums parodyti“, – rašė po nuotrauka L. Mikalauskas.

Netrukus po užfiksuotu kadru pasipylė ir žmonių komentarai, jie teigė, kad kalėdinė eglutė paprasta ir išties gražesnė už didžiųjų miestų.

„Va čia tikra Kalėdinė eglutė“, „Natūralu, tikra, gražu“, „Ir tūkstančių nereikia, ir dvelkia nuoširdumu bei geromis emocijomis! Šaunuoliai, visur suspėjat!“, „Ohoho, kokia super eglutė“, „Noriu pasakyti – tikrai, tikrai tai visai kaip mūsų vaikystės eglutė, gražesnė už viską“, – komentavo žmonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)