Žinomos nuomonės formuotojos V. Siegel namuose jau jaučiama kalėdinė nuotaika. Neseniai ji su savo sekėjais pasidalijo įrašu, kuriame įamžinta didžiulė, įspūdingo grožio kalėdinė eglė.

Šiemet Viktorijos namuose pastatyta tradicinių – žalios, raudonos ir auksinės spalvų žaliaskarė, kurios šakos padabintos įvairių formų žaisliukais ir kaspinais, o šalia jos – dovanas primenantys papuošimai.

Įrašu, kuriame įamžinta V. Siegel kalėdine eglė moteris sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Mūsų namuose jau Kalėdos! Noriu padėkoti @monika_biglittleday už tai, kad prisidėjai prie viso šio sukurto Kalėdinio stebuklo mūsų namuose! Kaip ir kasmet už įamžintas Kalėdines mūsų šeimos akimirkos dėkoju @akvile_razauskai_photography. Tikiuosi, kad ir jūsų namuose jau pradeda jaustis kalėdinė nuotaika ir klausimas jums mano mielosios, ar jau pasipuošėte kalėdų eglutę?“, – rašė po vaizdo įrašu V. Siegel.


Delfi primena, kad prieš metus Kūčias ir Kalėdas V. Siegel su vyru L. Suodaičiu pasitiko naujuose namuose, kuriuos švenčių proga išpuošė bene garsiausias šalies floristas ir dekoratorius Mantas Petruškevičius.
Praėjusių metų kalėdiniai papuošimai Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio namuose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)