Apie netikėtą situaciją M. Pilibaitytė papasakojo feisbuke, įrašais sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Su didžiule nuostaba ir liūdesiu pranešu, kad manęs instagrame daugiau nėra. Nesupratau, kodėl. Jokių paaiškinimų, jokių mailų, absoliučiai nieko. Tiesiog atjungė nuo sistemos. Supranti, kad įdėtas didžiulis darbas keliauja šuniui ant uodegos. Tikrai neverksiu ir nepulsiu raudoti dėl to, kad kažkas nusprendė man kenkti. Tokių kenkėjų savo gyvenime turėjau N! Visada sakau – kai užsiveria vienos durys, atsiveria kitos. Galbūt laikas pereiti į kitą platformą. Į tokią, kuri nesuėda tiek daug laiko (jį galėsiu skirti savo artimiesiems). Šiuo atveju kalbu apie Youtube kanalą. Kuriuos, beje, turiu netgi du. Mažiau laiko soc. tinkluose, daugiau realių darbų realiame gyvenime, daugiau kūrybiškumo…

Suprantu tik viena – kad visos šitos mūsų anketos mums nepriklauso. Kartais pradedu galvoti, kad gyvenime mums apskritai daug kas nepriklauso. Kad šitam dideliam ir naujam pasaulyje turime labai nedaug teisių. Nors įsivaizduojame kitaip“, – rašė Mia.

Tiesa, kitą dieną garsi atlikėją žinutę papildė. Mia patikino, kad su gerbėjais ir sekėjais bendraus ir toliau – rado laikiną išeitį.

„Vakar visą dieną praleidau bandydama susigrąžinti savo seną instagramo anketą. Deja, bet kol kas laukiu atsakymo iš instagramo komandos. Kaip bus toliau – nežinau. Gaila įdėto darbo. Gaila užfiksuotų akimirkų ir pokalbių su savo ištikimais sekėjais. Tačiau nepuolu į neviltį. Pasiėmiau savo seną anketą ir tiesiog kurį laiką naudosiu ją“, – pažymėjo moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)