Prieš mėnesį E. Anusauskaitė-Young atšventė 33-ąjį gimtadienį, kurį dar kartą po kiek laiko paminėjo ir su savo vyru Adamu. Socialiniuose tinkluose ji pasidalijo ypatingo vakaro akimirkomis. Nuotraukose žinoma moteris buvo įamžinta pasipuošusi ilga, žvilgančia suknele, aukštakulniais, o jos įvaizdį užbaigė minimalistiniai papuošalai.

„Jau nuo vaikystės esu įpratusi gimtadienius švęsti gerokai vėliau, nes vis tiek niekas niekada negalėdavo lapkričio 1-ąją. Tai ir dabar, mėnesiu vėliau, švęsti man yra visiškai ok. Juk svarbiausia yra nuotaika. O šį kartą ji yra kaip iki mėnulio, nes šis gimtadienis, kaip niekada man labai ypatingas“, – po pasidalintomis nuotraukomis rašė E. Anusauskaitė-Young.

Po šiuo įrašu moteris sulaukė daugybės komplimentų, jos gerbėjai linkėjo gražios šventės, teigė, kad atlikėja atrodo įspūdingai.

Tiesa, tai jau ne pirmas kartas, kai užsienyje gyvenant žinoma moteris dalijasi akį traukiančiais kadrais.

Visai neseniai dainininkė su vyru Adamu lankėsi Portlande. Evelina turėjo progą prisiminti, ką reiškia nuolatinis lietus, pilkas dangus ir jausmas, kai rankose tenka nuolat laikyti skėtį.

„Pagaliau mano lietuviška širdis gavo pasidžiaugti tikru lietingu rudeniu Portland mieste“, – pažymėjo garsi moteris. „Net Lietuvoje kol kas sausiau“, – pastebėjo J. Anusauskienė.

Už Atlanto gyvenanti Evelina jau pirmąją viešnagės dieną pasidžiaugė, kad jai Portlandas labai patinka. Atlikėja pasidalino keliomis akimirkomis ir su savo sekėjais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)