Į šventinį vakarą pakvietė prekių ženklo „Nanoasia“ mokymų trenerė Laura Los. Vakarą vedė dainininkas, grupės „Pikaso“ narys Haroldas Šklėrius. Per renginį paminėta svarbi proga – prieš ketverius metus estetinės kosmetologijos specialistė šią korėjietišką kosmetiką atvežė į Lietuvą. L. Los vakaro metu atliko veido procedūrą – neinvazinę mezoterapiją ir biorevitalizaciją, per kurią naudojama aukšto slėgio oro srovė ir nanotechnologijų kosmetika, rašoma pranešime spaudai.

Grožio inovacijomis domėjosi nuomonės formuotoja Ieva Swan. Žinoma moteris pasakojo niekada nebandžiusi injekcijų į veidą. I. Swan įsitikinusi, kad kol kas to jai nereikia, gražią odą padeda palaikyti reguliarūs apsilankymai pas kosmetologę, gerai parinkta kosmetika ir veido odos priežiūra namuose. Sausą veido odą turinti garsenybė neįsivaizduoja grožio rutinos be drėkinančio serumo ir kremo, o vykdama atostogų I. Swan niekada nepamiršta apsauginio kremo nuo saulės.

„Visai neseniai lankiausi pas specialistus pasitarti dėl sausos paakių odos. Išgirdau, kad tiesiog turiu nuolat drėkinti šią vietą. Paakiai yra labai jautri sritis, įvairios užpildų injekcijos gali ne pagerinti, o gerokai pabloginti situaciją“, – įsitikinusi I. Swan.

Renginio viešnia pasakojo bandžiusi ne vieną korėjietiškos kosmetikos produktą. Labiausiai I. Swan patiko veido kaukės, kurių ingredientai garantuoja puikų drėkinimą.

„Mano patarimas kitoms moterims būtų visada prieš miegą itin gerai nuvalyti veido odą. Taip pat nenaudoti veidui sausinti rankšluosčio. Vietoj jo įsigykite vienkartinių servetėlių, kurios dar ir parodys, ar tikrai gerai nuvalėte makiažą“, – sakė I. Swan.

Renginio nepraleido ir atlikėja Ingrida Martinkėnaitė. Žinoma moteris yra korėjietiškos kosmetikos gerbėja, jau daug metų odos priežiūros rutinos neįsivaizduojanti be šių priemonių. Sausą ir itin jautrią odą turinti I. Martinkėnaitė ypatingą dėmesį skiria kosmetikos priemonių sudėčiai.

„Prieš 15 metų lankiausi Pietų Korėjoje, kur susižavėjau šios šalies grožio suvokimu, didžiule kosmetikos pramone, atliekamais moksliniais tyrimais. Pamenu, kaip mane nustebino paakių kaukės, Lietuvoje tokių dalykų dar nebuvo. Tiek visko prisipirkau, kad kosmetikos užteko bene dvejiems metams“, – prisiminė žinoma moteris.

I. Martinkėnaitė yra „Nanoasia“ klientė, naudojanti šią kosmetiką ir namuose. Po neinvazinės mezoterapijos ir biorevitalizacijos kurso atlikėja džiaugėsi pridrėkinta oda. Procedūra I. Martinkėnaitę sugundė dėl to, kad ji yra be jokio skausmo ar galimų komplikacijų. Taip pat atlikėjai svarbu, kad grožio procedūros nepakeistų veido bruožų, puoselėtų odą ir padėtų išsaugoti jaunystę.

„Korėjietiška kosmetika mano odai labai tinka, ji tampa švytinti ir glotni. Kai kurių europietiškų priemonių visai negaliu naudoti, nes atsiranda šalutiniai poveikiai, tokie kaip perštėjimas ir niežulys“, – kalbėjo dainininkė.

Šventėje su dukra apsilankiusi aktorė Redita Dominaitytė pasakojo nesanti apsėsta veido odos priežiūros. Energijos ir jaunatviškumo žinoma moteris semiasi besimaudydama ledinėje upėje. Prioritetą R. Dominaitytė teikia kasdien naudojamoms natūralioms priemonėms, tačiau su dideliu smalsumu dairosi į naujoves. Menininkė bėgant laikui supratusi, kad reikia domėtis šiuolaikinėmis technologijomis ir įvertinti jų naudą.

„Esu išbandžiusi lazerio procedūros, iki šiol neatsidžiaugiu rezultatais. Yra žmonių, kurie kompleksuoja dėl išvaizdos, o iš to kyla psichologinės problemos. Jei grožio pramonė gali tą išspręsti, kodėl nepasinaudojus? Svarbiausia neperlenkti lazdos ir turėti saiką. Pasaulis juda į priekį, siūlo vis naujų atradimų – pasidomėkime jais ir raskime geriausią sprendimą“, – kalbėjo R. Dominaitytė.

Renginio taip pat nepraleido buvęs modelis Simona Starkutė, drabužių kūrėja Sandra Šernė, mados prekės ženklo įkūrėja Sofio Gelašvili, tituluota gražuolė, kosmetologė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė-Pitkauskienė, stilistė, tinklaraštininkė Viktorija Šaulytė-Mockė su stilistu Joringiu Šatu, pianistė Ieva Dudaitė ir kiti svečiai.

Vakaro akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją