„Šiandien – lygiai metai, kai mes švelniai, bet tvirtai laikom apkabinę savo Meilę.

Ačiū, Nerijau, kad Tu esi!“, – jautriais žodžiais ir bendra nuotrauka pasidalino J. Anusauskienė.

Apie tai, kad širdį užkariavo nauja meilė, dar pavasarį J. Anusauskienė patvirtino Delfi. Žinoma moteris atskleidė, kad po iširusios santuokos niekada neprarado vilties, jog šalia atsiras jos žmogus.

„Tiesą sakant, aš visada turėjau tą supratimą, kad žmonės yra sutverti gyventi dviese. Taip pat turėjau stiprų jausmą, kad aš tikrai būsiu mylima ir laiminga, jog man pavyks. Po skyrybų mėginau kurti santykius, bandžiau net ne kartą, tai yra normalu. Kai tu ateini į parduotuvę ir pamatai fantastišką suknelę, juk nepuoli jos pirkti. Tu ją pirmiausiai matuojiesi. Lygiai taip pat ir su antra puse. Norint rasti sau artimą žmogų, reikia „matuotis“ – bandyti. Norėčiau padrąsinti visus žmones, kuriems nesusidėliojo viskas tobulai pirmą kartą, kad jie nesustotų, tikėtų ir bandytų, nes kažkada tikrai pavyks. Džiaugiuosi, kad galų gale ir aš to sulaukiau“, – šyptelėjo pašnekovė.

J. Anusauskienė su Nerijumi susipažino pernai prieš didžiąsias metų šventes – lapkričio pabaigoje.

„Susipažinome pažinčių programėlėje „Tinder“ ir aš tuo didžiuojuosi. Nepriklausau tai kategorijai žmonių, kurie susirgę gydosi patys ar patys statosi namą, taisosi automobilį. Visiems gyvenimo įvykiams yra atitinkamos priemonės. Šiuo atveju, jei ieškai antros pusės – yra pažinčių programėlė. Mes su Nerijumi esame puikus pavyzdys, kad „Tinder“ galima rasti ne tik trumpalaikių nuotykių. Kitaip tariant, ko ieškai – tą ir randi.

Mūsų draugystė vystėsi išties gražiai ir linksma gaida. Mano gyvenime, matyt, nebūna įprastų dalykų, kadangi su Nerijumi pirmą kartą susitikome tuomet, kai aš krausčiausi. Jis pasisiūlė padėti, kaip tikras džentelmenas. Pamenu, kad tuo metu buvau pervargusi, nes buvo begalė daiktų, kuriuos reikėjo supakuoti į dėžes. Atidariau buto duris ir netikėtai pamačiau glėbį rožių bei vyrą su begaliniu ryžtu padėti. Supratau, kad tai bus tikrai neeilinė pažintis“, – prisiminė moteris.

Poros ryšys palaipsniui tik stiprėjo, todėl Kalėdas ir Naujuosius metus Jurga ir Nerijus sutiko drauge.

„Nerijus buvo supažindintas su visa mano šeima. Visi labai šiltai jį priėmė“, – pasakojo J. Anusauskienė.

Pašnekovė išdavė, kad nuo pat pirmųjų pažinties akimirkų ji pajautė, jog Nerijus yra jos žmogus. Įdomu tai, kad iki tol menininkė į meilę iš pirmo žvilgsnio žiūrėdavo skeptiškai.

„Nemaniau, kad gali egzistuoti meilė iš pirmo žvilgsnio. Man visada atrodė, kad tam, jog žmogų pamiltum, reikia jį pažinti, suprasti... Bet ne veltui sakoma, kad niekada nesakyk niekada, nes būtent taip ir įvyko. Jaučiu, kad tai yra artimas žmogus, su kuriuo labai gera kartu“, – džiaugėsi ji.

Žinoma moteris pasakoja, kad ją ir širdies draugą sieja ne tik jausmai, o ir bendri pomėgiai, nors jiedu yra iš gana skirtingų pasaulių.

„Nerijus yra iš labai gražaus Lietuvos miestelio – Anykščių. Jis virš 20 metų dirbo tolimųjų reisų vairuotoju, o paskutinius metus jis specializavosi darbų kryptimi į Šiaurę. Visi, kas mane pažįsta, žino, kad aš absoliučiai esu Pietų, šilumos ir palmių gerbėja, tačiau meilė mane nuvedė kita kryptimi. Keliavau kartu su juo ir šalta nebuvo net ir prie -30 laipsnių šalčio. Per šį nuotykį pamačiau ne tik unikalius vaizdus, bet ir galėjau pažinti žmogų, susipažinti su jo profesija, kuri, beje, tikrai nėra lengva“, – dalijosi J. Anusauskienė.

Pokalbio metu Jurga kelis kartus pakartojo, kad vilties negalima prarasti net ir brandžiame amžiuje – meilei niekada nevėlu.

„Brandžiame amžiuje tu kitaip vertini santykius ir jausmus. Kai jau surandi žmogų, tu į jį žvelgi visai kitaip, nei jaunystėje. Tu jį vertini, labai džiaugiesi bendru laiku ir tuo, ką pavyko sukurti. Nerijus ir aš tikrai esame iš skirtingų pasaulių, bet mes vienas kitą priimame tokius, kokie esame“, – pasakojo pašnekovė.

„Norėti ir mylėti yra veiksmažodžiai. Pirmiausia turi pats sau pripažinti, kad tu ieškai. Man registruotis į „Tinder“ buvo didelis žingsnis, buvo nedrąsu, bet aš tą padariau. Paklausiau savęs, kas man yra svarbiau, ar bijoti ir gyventi su nepagrįstomis baimėmis, ar bandyti ir tapti laimingai. Jeigu norisi pokyčių, reikia kažką dėl to daryti. Nori laimėti loterijoje? Turi bent nusipirkti bilietą. Kuo toliau, tuo labiau vertingiausia valiuta tampa laikas, o jį praleisti norisi su mylimu žmogumi“, – pridūrė ji.

Šiuo metu pora gyvena įkurtuvių nuotaika – Jurga ir Nerijus neseniai persikraustė gyventi kartu į Vilnių, todėl dabar jų galvose sukasi malonūs buitiniai rūpesčiai.

„Gyvename kartu ir apie oficialų santykių įprasminimą kol kas nelabai galvojame. Tas statusas, tiesą sakant, nelabai ką ir keičia. Mums gera kartu, pakeitėme gyvenamąją vietą, todėl turime nemažai darbų. Nerijui apskritai viskas labai keičiasi, jis atvyko į kitą miestą“, – šyptelėjo J. Anuskauskienė.

Delfi primena, kad anksčiau Jurga buvo ištekėjusi už fotomenininko Ričardo Anusausko. Pora skirtingais keliais pasuko dar 2013 metais. Jiedu turi tris bendras atžalas – JAV gyvenančią dukrą Eveliną ir sūnus Mindaugą bei Haroldą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)