Delfi šaltiniai informavo, kad į pareigūnų rankas garsi verslininkė pakliuvo su, kaip įtariama, narkotikais.

Pasirodo, kad vėlų ketvirtadienio vakarą, lapkričio 17 d., apie 22 val., Vilniuje, Švitrigailos gatvėje, vidiniame namo kieme pareigūnai pastebėjo moterį (gim. 1979 m.), ji įtartinai elgėsi ir pareigūnai nusprendė ją patikrinti.

Policija informavo, kad dalinės apžiūros metu rankinuke buvo rasta metalinė raudonos spalvos dėžutė, kurios viduje, kaip įtariama, buvo augalinės kilmės narkotinės medžiagos likučių bei polietileninis maišelis su galimai narkotine medžiaga (įtariama, kad haliucinogeniniais grybais).

Dėl radinio moteris buvo sulaikyta ir uždaryta į areštinę, jai teko naktį praleisti laikino sulaikymo kameroje. Įtariamoji namo paleista lapkričio 18 d. apie 10 val.

Dėl įvykio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal LR BK 259 str. (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

Delfi susisiekti su Ž. Diawara kol kas nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)