Žinoma moteris į renginį atvyko su ilgamečiu bičiuliu, fotografu Luku Griciumi. Draugai neretai į vakarėlius ar kitus viešus renginius atvyksta drauge. Tiesa, kruopščiai pasipuošęs duetas nepanoro pozuoti prie specialiosios renginio fotosienelės, tačiau Delfi fotografai juodu įamžino kitose šou erdvėse.

Panašu, kad tiek A. Jagelavičiūtė, tiek L. Gricius laiką leido puikiai. Pirmoje eilėje sėdėję kolekcijos svečiai į save atkreipė dėmesį vos įžengę į užkulisius. Atsisukti aplinkinius privertė išskirtinis viešnios drabužis – nuotakos apdarą primenanti balta suknelė. Jaunosios įvaizdį galutinai užtvirtino priderintas nuometas ir balta gėlių puokštė.

L. Gricius mados renginiui pasirinko vilkėti elegantišką juodą kostiumą bei blizgančią kaukę. Šou nepraleido ir jo partneris, nuomonės formuotojas Naglis Bierancas, kuris su A. Jagelavičiūte susirinkusiems svečiams ir fotografams ne tik papozavo, bet ir padovanojo bučinį.

A. Jagelavičiūtės ir jos bičiulių įvaizdis:

Dar prieš renginį visų svečių buvo paprašyta paisyti aprangos kodo, kuris diktavo vilkėti „juoda/balta“. Tiek A. Jagelavičiūtė, tiek L. Gricius, tiek N. Bierancas šį prašymą tikrai išgirdo.

Mada alsuojančiame vakare taip pat buvo galima sutikti ir kitus žinomus pramogų verslo atstovus, tarp kurių – Marius ir Ugnė Sipariai, Monika Dirsytė su draugu, Viktorija Šaulytė, Joringis Šatas, Oskaras Koršunovas, Karolina Meschino, Agnė Grigaliūnienė, Kęstas Rimdžius bei kt.

Nuotraukų galerijoje – kviestiniai svečiai:

Kolekcijos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)