Keliomis nuotraukomis su sekėjais pasidalinęs žinomas treneris neslėpė šypsenos – Lisabona juos pasitiko su puikiu saulėtu oru.

Akimirkomis pasidalino ir Š. Jasikevičiaus žmona Anna. Moteris instagramo istorijose rašė, kad Lisabona ją išties sužavėjo. Pora ne tik aplankė žymias Portugalijos sostinės vietas, bet ir ragavo įsimintino skonio vietinius desertus.


O praėjusią vasarą pora su šeima lankėsi Afrikoje. Laukiniai gyvūnai, vietiniai gyventojai ir safario džiaugsmai – apie nepamirštamus įspūdžius byloja ir Š. Jasikevičiaus prierašas šalia kadrų.

„Afrika, mes tavęs pasiilgsime“, – tuomet pažymėjo jis.


Nuotraukas socialiniuose tinkluose iš šeimos kelionės paviešino ir Šarūno žmona Anna. Ji tikino, kad pirmąjį kartą šiame žemyne apsilankė prieš penkerius metus, tačiau šįkart čia grįžo jau su atžalomis. Patirtį moteris vadina unikalia ir neslepia – tai pačios geriausios atostogos jos gyvenime.

Tuo tarpu kadrais iš Italijai priklausančios salos dar liepos mėnesį socialiniuose tinkluose dalinosi tiek „Barcelona“ krepšinio klubo treneris, tiek jo sutuoktinė.

„Sicilija, mes čia“, – pažymėjo Š. Jasikevičius ir pasidalino nuotraukomis iš pirmųjų kelionės dienų.


Garsi pora su dviem vaikais kopė į Etnos ugnikalnį, kur mėgavosi išskirtinėmis akimirkomis, vaizdais bei potyriais.


Atostogų metu netrūko ir ramių momentų – laive įsiamžinusi Anna sulaukė sekėjų komplimentų.


Š. Jasikevičiaus žmona nevengė pademonstruoti ir išpuoselėtų kūno formų. Maudymosi kostiumėlį dėvinti moteris įsiamžino ne tik viena, bet ir su visa savo šeima, taip pat ne kartą parodė, kokį maistą renkasi atostogų metu.


Tiesa, šįkart garsaus krepšininko šeimos atostogos buvo gana aktyvios.

„Šią vasarą tapo tyrinėtojais. Apkeliavome visą Siciliją ir aplankėme kelis aktyvius ugnikalnius. Etna buvo išties įspūdinga, bet Strombolis... Jis buvo gerokai aktyvesnis, nei mes galėjome įsivaizduoti. Būti ant ugnikalnio ir stebėti tekančią lavą buvo nerealu. Nepakartojama ištyrinėti, kas vyksta gamtoje“, – rašė Jasikevičiaus žmona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją