Verslininkė, atlikėja ir nuomonės formuotoja M. Deikerytė Delfi skaitytojams sutiko parodyti visas savo tatuiruotes, kurios per kelerius metus papuošė jos kūną. Pirmoji, anot žinomos merginos, buvo padaryta vos prieš 18-ąjį gimtadienį.

„Galima sakyti, kad sulaukiau pilnametystės ir tai buvo vienas iš „veiksmų“, kurį turbūt labiausiai ir norėjosi padaryti, nes juk 18 ir jau galiu, – juokėsi Milita. – Tėvų reakcija buvo normali, nesulaukiau didelio priešiškumo. Abu tėvai turi tatuiruotes, gal ir tai turėjo įtakos.“

Militos Daikerytės tatuiruotė
Militos Daikerytės tatuiruotė

Šiuo metu užsienyje atostogaujanti M. Daikerytė teigė, kad negalėtų išskirti vienos, jai pačios svarbiausios tatuiruotės, nes bene visos yra labai sentimentalios, išskirtinės.

„Kiekviena turi skirtingą istoriją ir ji man skirtingai artima. Daugiausiai tai kokie nors ženklai ar asociacijos su man svarbiais dalykais, sentimentaliais akcentais apie mane, žmones ar įvykius“, – Delfi pasakojo M. Daikerytė.

Tiesa, ji paatviravo, kad kai kurie piešiniai, anksčiau atsiradę ant jo kūno, neturėjo jokios prasmės. Tiesiog sužavėdavo savo išskirtiniu grožiu, todėl Milita juos nuspręsdavo išsitatuiruoti. Pati nuomonės formuotoja sakė taip pat niekada nebandžiusi ir sau nusipiešti kokios nors tatuiruotės.

„Pirmą kartą girdžiu tokią idėją – puiki mintis kitai tattoo“, – šypsojosi mergina.

M. Daikerytė prisipažino mananti, kad posakyje „padarius vieną tatuiruotę, negali sustoti, jų reikia daugiau“, yra nemažai tiesos, taip nutiko ir jai pačiai.

„Tačiau aš ir nebuvau nusiteikusi, kad sustosiu ar, kad noriu turėti tik vieną ir bijau, jog negalėsiu sustoti. Asmeniškai man, tai gražu. O jeigu dar atsiranda ir istorija ar ženklas, kurie tau svarbūs ir norisi dažniau tai prisiminti – kodėl gi ne? Savotiškai rašoma tavo istorija ant kūno“, – sakė žinoma mergina.

Militos Daikerytės tatuiruotė

Per vieną vizitą pas meistrę ji pasakojo pasidaranti dvi ar daugiau tatuiruočių, nes svarstydama apie kokį nors piešinį ant kūno, susižavi dažniausiai net keliais.

„Be to, dažniausiai vizito pas gerą meistrą tenka ilgai laukti. Noras ateina natūraliai ir jo nebandau sustabdyti. Jeigu noriu kokios nors tattoo ir jaučiu bei apsvarstau, kad tai tikrai „mano“, nieko nelaukusi ir darau“, – pasakojo M. Daikerytė.

Mergina teigė, kad dažniausiai daro minimalistines tatuiruotes, džiaugiasi, kai jos atrodo subtiliai ir neatkreipia aplinkinių dėmesio.

Tattoo man nėra būdas atkreipti dėmesį, tai labiau stiliaus detalė bei man pačiai artimas akcentas. Paskutinė, kurią padarėme, kol kas yra didžiausia (angeliukai). Be to, net mano tattoo meistrė negalėjo patikėti, kad jų turiu tiek daug, nes piešinių dažniausiai nesimato“, – šypsojosi pašnekovė.

Militos Daikerytės tatuiruotė

Tiesa, vis dėlto ji prisipažino, kad pirmoji tatuiruotė nebėra tokia graži, kokia buvo vos tik ją pasidarius, tačiau, anot Militos, ji taip pat turi savo istoriją.

„Tai – pirmoji tattoo ir ji būtent tokia. Turiu ir dar vieną tattoo, kurią pasidariau pas netinkamą specialistą ir norėčiau lygiai tokios pačios, tik kokybiškesnės. Labai svarbu pasirinkti patikimą meistrą. Mano tattoo yra darytos skirtingų meistrų, paskutinės – meistrės Silvijos. Ji yra be galo kruopšti ir išskirtinai gera savo srities specialistė“, – šypsojosi M. Daikerytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)