„Į Tailandą vykau pailsėti ir tai pavyko padaryti su kaupu. Tiesą pasakius, tai buvo kelionė-stovykla, kurią organizavo lietuvis Amandas Paulauskas, tad mūsų didelė lietuvaičių grupė dvi savaites aktyviai bandė ieškoti savęs per įvairias meditacijos praktikas ir jogos užsiėmimus.

Tokio tipo atostogos man – pirmosios. Nors turėjome daug užsiėmimų, tačiau tuo pačiu – ir daug laisvo laiko, tad stengėmės su kitais lietuviais pakeliauti ir po salą, – pasakojo Ieva, kuri patikino, kad ne visos praktikos jai buvo priimtinos. – Ecstatic dance aš nesupratau. Ore tvyrojo ganėtinai keista aura, tad ilgai neužsibuvau ir šią praktiką praleidau.“

Ne pirmą kartą į tolimą kelionę išsiruošusi Ieva kaskart su malonumu mėgaujasi svetimos šalies kultūra, maistu ir savitu gyvenimo būdu.

„Ten kur vanduo – man visada labai gera. Žinoma, Azija labai skiriasi nuo Europos, tačiau būtų keista tikėtis ir norėti nuvykus svetur rasti tą pačią tvarką. Žaviuosi viskuo ir priimu viską, kaip žmonės savitai ir kitaip gyvena. Jeigu jiems gerai – gerai ir man, tuo keliavimas po pasaulį ir yra įdomus, – įsitikinusi garsi nuomonės formuotoja. – Po kiekvienos savo kelionės dar labiau įsimyliu Lietuvą ir Vilnių – mes čia turime absoliučiai viską, tačiau susipažinti su skirtingomis kultūromis, skirtingu pragyvenimo lygiu manau būtina kiekvienam. Tik taip galime išmokti vertinti tai, ką turime visai šalia savęs.“

Ieva su kompanija keliavo ir į džiungles, kurios jai paliko neišdildomą įspūdį. Tiesa, pavojų išvengti pavyko – žygiai buvo itin sklandūs. Tačiau nuo vieno dalyko I. Swan nepavyko pabėgti.

„Buvau pasižadėjusi nedirbti, tačiau darbas pasivijo, – juokėsi Ieva. – Bet kokiu atveju, tikrai pailsėjau, turėjau nepaprastai produktyvias atostogas, kurios įkvėpė dar daugiau visko daryti ir pabandyti save naujose sferose. Dabar tik laikas parodys, ar mintys ir norai gali materializuotis.“

Šiuo metu Ieva svečiuojasi Didžiojoje Britanijoje – čia šįkart ją atvedė darbo reikalai. Tačiau netrukus jos laukia dar viena širdžiai artima kelionė.

„Vyksiu į Ispaniją, kur manęs laukia dar viena stovykla. Kaip sakau – patreniravau sielą, o dabar metas treniruoti kūną. Tad lėksiu plaukioti banglentėmis“, – netolimus planus išdavė „Delfi“ pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)