Nepriekaištingu įvaizdžiu sekėjus socialiniuose tinkluose džiuginanti garsenybė ir šįkart pasidalino akį traukiančiu kadru. Po juo garsi JAV gyvenan'ti dainininkė sulaukė ir sveikinimų šia ypatinga proga.

„Tavo laikas“, – komentavo Evelinos mama Jurga Anusauskienė.

Juodą ilgą odinį švarką vilkinti, ilgaaulius tos pačios spalvos batus mūvinti E. Anusauskaitė-Young nepamiršo ir aksesuarų. Juoda rankinė, akiniai nuo saulės, masyvūs auskarai, o ant rankos – subtilus laikrodis. Evelina pažymėjo, kad „ruduo mums parodo, kaip nuostabu yra paleisti dalykus“.


Visai neseniai dainininkė su vyru Adamu lankėsi Portlande. Evelina turėjo progą prisiminti, ką reiškia nuolatinis lietus, pilkas dangus ir jausmas, kai rankose tenka nuolat laikyti skėtį.

„Pagaliau mano LIETuviška širdis gavo pasidžiaugti tikru LIETingu rudeniu Portland mieste“, – pažymėjo garsi moteris.

„Net Lietuvoje kol kas sausiau“, – pastebėjo J. Anusauskienė.


Už Atlanto gyvenanti Evelina jau pirmąją viešnagės dieną pasidžiaugė, kad jai Portlandas labai patinka. Atlikėja pasidalino keliomis akimirkomis ir su savo sekėjais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)