Kaip rašoma organizatorių pranešime spaudai, lazerinės ir estetinės dermatologijos klinika „Estetus“ pernai atsinaujino Kaune, o neseniai atnaujinta klinika duris atvėrė ir Vilniuje. Svečiai turėjo galimybę pirmieji po rekonstrukcijos įvertinti erdvesnes patalpas.

Šventėje apsilankė buvęs modelis, dabar laisvalaikio aprangos „SbyS“ kūrėja Simona Starkutė. Žinoma moteris su malonumu domisi sveikatos ir grožio naujovėms, o kai kurias išbando pati. S. Starkutė negailėjo pagyrų kapiliarų šalinimui lazeriu ir teigė, kad po šios procedūros rezultatai buvo akivaizdūs. Buvęs modelis gyrė PRP plazmoliftingą bei teigė, kad tai investicija, norint ateityje turėti gražią veido odą.

S. Starkutė taip pat yra išbandžiusi plaukelių šalinimą lazeriu ir vadina tai vienu geriausių sprendimų. Prieš metus modelis atrado botulino toksino injekcijas, kurios panaikino mimikos raukšles kaktoje. Dabar žinoma moteris nori išbandyti mikroadatinį odos atjauninimą „Secret RF“. Apie šią procedūrą S. Starkutė girdėjo labai daug gerų atsiliepimų.

„Mano oda labai jautri, todėl itin atsargiai renkuosi procedūras. Nesuprantu labai jaunų merginų, kurios kreipiasi į specialistus, kai dar tikrai ne laikas, tačiau sulaukus tinkamo amžiaus – kodėl nepasigražinus? Skaisti, gaivi ir švytinti veido oda yra daugelio moterų siekiamybė. Pasitelkus šiandienes technologijas, galima panaikinti ilgamečius kompleksus. O jaustis gerai savo kūne yra labai svarbu“, – įsitikinusi garsenybė.

Renginio nepraleido ir krepšininko Darjušo Lavrinovičiaus žmona Edita. Moteris teigė, kad lazerinė ir estetinė dermatologija jai kol kas neatrastas pasaulis. Renginio viešnia pasakojo mielai paskaitanti apie įvairias procedūras spaudoje, tačiau pati apsilankyti klinikoje vis nesiryžta. Rūpindamasi veido oda, pati įdedu daug pastangų. Kiekvieną rytą ir vakarą skiriu tam 40 minučių. Atlieku kruopštų veido valymą, nepamirštu toniko, kaukių, serumų, kremo. Kartais pasilepinu veido serumavimo procedūra. Mano oda niekada nebuvo problemiška, tik labai sausa, todėl ją nuolat drėkinu ir maitinu“, – pasakojo E. Lavrinovič.

Renginio nepraleido ir futbolininko Deivido Šembero žmona Oksana. Moteris pasakojo su klinikos vadove G. Meilutiene susipažinusi prieš 12 metų, kai kreipėsi į ją dėl veido odos problemų – aknės ir po jos likusių randų. Dėl lazerinių procedūrų ir gerų rekomendacijų O. Šemberienė iš sostinės važinėdavo į Kauną.

„Vizitai davė puikius rezultatus, išsigydžiau aknę lazeriu. Panaikinti randus labai sunku, jie lieka visam gyvenimui, tačiau lazeris man padėjo turėti lygesnę odą. Visą savo gražią jaunystę turėjau labai daug bėdų su oda. Vizitai pas specialistus būdavo dažni ir labai reikalingi. Ir dabar turiu nuolat prižiūrėti odą bei ja rūpintis“, – teigė O. Šemberienė.

Atnaujintos klinikos atidaryme taip pat apsilankė laidų vedėja Giedrė Talmantienė, atlikėja Baiba Skurstene-Serdiukė su bičiule, pianino mokytoja Diana Dargienė, komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis, drabužių kūrėja Sofio Gelašvili, žurnalistas Edvardas Žičkus, operos solistas Merūnas Vitulskis su žmona Erika, vizažo meistrė Justina Gafaro, mados tinklaraštininkė Viktorija Šaulytė, drabužių kūrėja Vidmantė Martikonytė, modelis Justina Ieva Steponavičiūtė su sese Jūrate, atlikėja Dileta Meškaitė-Kisielienė, modelis Almantė Pociūtė-Mad Wish bei kiti svečiai.

Daugiau nei dešimtmetį Lietuvoje veikiančios klinikos orientuojasi į veido odos sveikatą. Klinikos vadovė, lazerių specialistė Gražina Meilutienė įsitikinusi, kad tik sveika oda gali būti graži.

„Veidas – vizitinė mūsų kortelė, lemianti įvaizdį, pasitikėjimą, nusakanti amžių, nuotaiką ir net atskleidžianti gyvenimo paliktus pėdsakus. Taikydami kombinuotas procedūras, šiandien galime padaryti taip, kad amžius žvelgiant į veidą būtų nenusakomas“, – teigia klinikos vadovė.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)