Vakaro šeimininkė, prekės ženklo įkūrėja Irina Masolė pasakojo visuomet buvusi kokybiškų grožio produktų bei nišinių kvepalų gerbėja. Moteris juokiasi, kad kito pavadinimo verslui negalėjo duoti. I. Masolę draugai ir klientai vadina pavarde. Po aštuonerių metų su gydyklomis, SPA centrais bei klinikomis verslininkė nusprendė žengti svarbų žingsnį ir atidarė butiką. Jame galima įsigyti profesionalios kosmetikos gaminių, kvapų namams, nišinių kvepalų, priemonių plaukams, eterinių aliejų ir kitų produktų.

Butike galima ne tik apsipirkti, bet ir pasimėgauti veido, kūno procedūromis bei plaukų atkuriamosiomis SPA procedūromis. Tam specialiai įrengtos dvi atskiros erdvės. Šios procedūros ne tik gerina plauko kokybę. Per jas atliekamas galvos masažas, didelis dėmesys skiriamas kliento komfortui ir poilsiui, rašoma spaudos pranešime.

„Neslėpsiu – ieškodami tinkamiausių profesionalių prekės ženklų, esame tiek daug kartų nudegę... Tai, ką šiandien matote lentynose, yra per daug metų kruopščiai atrinkti, didelės koncentracijos produktai. Norint įsigyti šiuos gaminius, reikia profesionalios konsultacijos, todėl mūsų komandoje dirba tik profesionalios kosmetologės ir gydytojos“, – pasakojo verslininkė.

Renginyje kalbinta buvęs modelis Simona Starkutė pasakojo, kad su malonumu pasimėgauja masažais ar SPA procedūromis. Tai padeda turėti puikią figūrą bei pailsėti skiriant laiko sau. „Jokios grožio paslapties nėra. Sportuojant, sveikai maitinantis ir apsilankant kūno procedūrose gaunamas geriausias rezultatas“, – atvirai sako modelis.

Laisvalaikio aprangos kūrėja savo grožį patiki tik į profesionalų rankas. Simona negaili pinigų veido procedūroms ir perka tik tas kosmetikos priemones, kurias pataria kosmetologai. „Mano oda ypač jautri, sausa, linkusi į dermatitą. Atitaikyti kosmetiką sudėtinga. Neperku šimtus kainuojančių kremų tam, kad pabandyčiau. Geriausia, kai priemones parenka specialistai. Prioritetą teikiu ne komercinei, o gydomajai kosmetikai“, – kalbėjo renginio viešnia.

S. Starkutei išsaugoti plaukų grožį padeda atkuriamosios procedūros. Jas buvęs modelis kartą per du mėnesius atlieka pas savo kirpėją. Šiuo metu moteris jau pusantrų metų nedažo plaukų. S. Starkutė pastebi, kad ataugantys natūralūs plaukai kur kas sveikesni bei labiau blizga. „Plaukų nedžiovinu, nenaudoju prietaisų su karščiu. Tiesa, pati sau labiau patinku šviesesniais plaukais. Širdyje esu blondinė“, – juokėsi žinoma moteris.

Šventės nepraleido ir fotomenininkė Jurga Anusauskienė. Moteris pasakojo, kad su kiekvienu dešimtmečiu reikia vis daugiau pastangų išsaugoti moterišką grožį. Jaunatviškumu spinduliuojanti J. Anusauskienė didelį dėmesį skiria kokybiškai kosmetikai, mitybai ir režimui.

„Anksčiau gyvenau chaotiškai ir didžiavausi, kad mano organizmas į tai žiūri labai tolerantiškai. Dabar supratau, kad ritmas turi labai didelę reikšmę savijautai. Šiuo metu net mankštą darau tuo pačiu metu – 16 val. Turiu prisipažinti, kad neišsižadėjau savo įpročio nepusryčiauti. Mano pirmas užkandis būna po 14 val., o vakarienė 19–20 val. Tačiau pagrindinis jaunatviškumo ir geros savijautos pagrindas yra sutarti su savimi. Jei sutari su savimi, sutarsi ir su aplinkiniais“, – kalbėjo renginio viešnia.

J. Anusauskienė įsitikinusi, kad išvaizdai didžiulę reikšmę turi kasdienė rutina. Lankytis pas specialistus labai naudinga, tačiau svarbiausia yra kiekvienos dienos įpročiai. Visai neseniai fotomenininkė atrado akupresūrą veidui, taip pat nuolat naudoja drėkinančias kaukes.

„Mėgstu įvairius masažus, kurie gerina savijautą bei veikia prevenciškai nuo įvairių ligų. Mano profesija susijusi su fiziniu krūviu, todėl masažai padeda atkurti balansą. Negailiu pinigų geroms veido priežiūros priemonėms. Turiu atradusi vieną kosmetikos kompaniją, kuri man labai tinka ir patinka. Tačiau visuomet esu atvira naujovėms. Tuo tikslu ir atėjau į šį parduotuvės atidarymą. Mokslas ir medicina sparčiai žengia į priekį, tad kodėl nepasipildžius savo kosmetikos rinkinį naujomis priemonėmis“, – kalbėjo žinoma moteris.

Visai neseniai J. Anusauskienė pristatė savo naują širdies draugą Nerijų. Pašnekovė teigė, kad atsiradus antrai pusei sužydi visos moterys. Kiekvienai malonu jausti rūpinimąsi, girdėti komplimentus ir pagyras. „Nerijus yra ypač dėmesingas ir šiltas žmogus. Mus jungia laisvė, humoro jausmas, gyvenimo džiaugsmo alkis“, – kalbėjo J. Anusauskienė.

Į vykusią šventę atvyko ir kiti žinomi svečiai: dainininkė Urtė Šilagalytė, nuomonės formuotojos Inga Žuolytė, Kamilė Kanapeckaitė, žurnalistė Rūta Lapė, drabužių kūrėja Sofio Gelašvili, vizažistė Beatričė Brusokaitė, makiažo dėstytoja Gritė Maruškevičiūtė, aktorė Vaida Lisikaitė, stilistas Joringis Šatas, vizažistė Greta Vireliūnaitė bei kiti. Renginį vedė tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją