Paskutinį kartą Dariaus ir Girėno stadione sporto renginiai vyko 2018 metais. Užbaigus statybas, nuo šiol tai didžiausias Lietuvoje ir vienas moderniausių stadionų Baltijos šalyse.

Spalio 16-ąją, sekmadienį, stadiono atidarymo šventė prasidėjo Lietuvos futbolo federacijos taurės finalo rungtynėmis.

Jose dėl trofėjaus kaunasi Vilniaus „Žalgirio“ ekipa ir Kauno rajono „Hegelmann“ bei „Panevėžio“ klubų poros laimėtojas.

Atidarymo šventė prasidėjo 17 val., tačiau visi buvo raginami į stadioną atvykti gerokai anksčiau – durys atidarytos apie pusantros valandos iki renginio.

Iš karto po rungtynių žiūrovai raginami neišsiskirstyti. Sportininkų lauks iškilminga apdovanojimų ceremonija, o visų susirinkusiųjų tribūnose – šventinis koncertas.

Planuojama, kad daugiatūkstantinę publiką pasveikins Marijonas Mikutavičius, Jovani, Justinas Jarutis, Jessica Shy, „The Roop“, Leon Somov, Saulius Prūsaitis ir Iglė, Vidas Bareikis, „8 kambarys“ bei „Ritmas kitaip“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)