Pranešama, jog abi arterijos – ir geležinkelio, kuriuo transportuojama karinė technika, kuras bei viska kita, ko reikia Krymui bei Chersono frontui, ir greitkelio, yra smarkiai pažeistos, o tai reiškia, kad bent jau kurį laiką tiltu nebus galima perkelti Rusijai būtinos įrangos. Tai galima daryti okupuotoje Chersono srityje, tačiau ji yra pasiekiama ukrainiečių artilerijai ir salvinės ugnies sitemoms. Panašu, jog tai didžiulis smūgis ir netikėta „dovanėlė“ Kremliui bei Vladimirui Putinui, kuris penktadienį minėjo savo 70-ąjį gimtadienį.

Į šį įvykį feisbuke sureagavo humoristas, aktorius Mantas Stonkus, apžvalgininkas Andrius Užkalnis, žurnalistė Daiva Žeimytė, TV laidų prodiuseris Laimonas Kirkutis, laidų vedėjas, keliautojas Vytaras Radzevičius, TV laidų kūrėjas Dominykas Kubilius, politologas Linas Kojala ir kiti žinomi žmonės. Jų reakcijas ir memus, kuriuos suskubo kurti internautai, galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją