Kaip rašo portalas MadeinVilnius.lt, anot jo, Vilniaus miesto savivaldybė kreipėsi į kelis galimus konkurso dalyvius, tačiau pasiūlymo sulaukė tik iš vieno. Savivaldybė tokį faktą neigia ir tvirtina, kad kvietimą dalyvauti konkurse priėmė keturi paslaugų tiekėjai.

Šiemet rekordine tapo ne tik Kalėdų eglutės kaina. Padidėjo medžiagų, elektros ir žmogiškųjų išteklių kainos. Be to, šiemet Vilnius švenčia savo 700-ąjį gimtadienį, todėl ir pati kompozicija gali tapti išskirtinė ir dar nematyta.

„VMS šiemet Kalėdinę eglutę prie Katedros pirks už trigubai didesnę kainą. Pernai mokėjome 90 tūkst. eurų už eglę, šiemet mokėsime 250 tūkst. eurų (vien už eglę!)“, – socialiniuose tinkluose parašė A. Nemunaitis.

„Aš gi daug kartų sakiau, kad Lietuva – milijonierių Rokfelerių kraštas. Tai tik pakartosiu šitą faktą su naujiena, kad šiemet Vilnius Kalėdų eglę perka už 250 000 €. Girdėjau ten apie kažkokius taupymus, krizes ir kitokio plauko sunkmetį, bet, matyt, čia tik pletkai. Žodžiu, ubagai mums ne draugai!“, – savo feisbuko paskyroje parašė komunikacijos specialistas, renginių organizatorius bei nuomonės formuotojas Saugirdas Vaitulionis.

Vilniaus kalėdinę eglutę ne kartą puošęs ir, panašu, vėl per šių metų šventes papuošęs Mantas Petruškevičius feisbuke iškėlė klausimą „Kiek kainuoja Kaledos?“

„Keliu klausimą, kiek kainuoja įgyvendinti šalį reprezentuojantį, kalėdinį dekorą? Neabejoju, kad rezultatas pateisins TIKSLUS“, – rašė M. Petruškevičius.

Portalas MadeinVilnius.lt parašė straipsnį papildysiantis Vilniaus savivaldybės atstovų komentaru, kai tik jo sulauks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)