Kaip rašoma pranešime spaudai, renginyje apsilankė ir atlikėja, verslininkė Natalija Bunkė. Moteris pasakojo, kad intraveninę terapiją atrado prieš daugiau nei penkerius metus. Kai tik N. Bunkė bei jos šeimos nariai pajaučia peršalimo simptomus, iš karto kreipiasi į medikus. Šie parenka tinkamus vitaminų, mineralų, mikroelementų „kokteilius“. N. Bunkės vyras Edgaras lašelinių terapijos „kokteiliais“ atsigauna po sporto. Taip pat N. Bunkei vitaminų kokteiliai padeda atgauti jėgas vykstant koncertų maratonams.

„Susirgus koronavirusu, aš taip pat kreipiausi į kliniką. Per dieną turėjau vieną lašelinę. Prasirgau labai lengvai. Scenoje esu kaip vijurkas, todėl dažnai ką nors pasitempiu. Mane jau puikiai pažįsta, žino, kurių vaistų negalima. Padarius kraujo tyrimus paaiškėja, ko man trūksta“, – pasakojo N. Bunkė.

Šventės nepraleido ir N. Bunkės sesuo Kristina Ivanova. Moteris dėl jautraus skrandžio negali vartoti kai kurių vitaminų, todėl juos susilašina.

„Visada prieš procedūrą pasidarau kraujo tyrimus. Pagal tyrimų rezultatus ir gydytojų paskyrimą, medikė sulašindavo, ko man labiausiai reikėtų. Pastebėjau, kad organizmas neįsisavina geriamos geležies, todėl man geriau ją lašinti. Labai svarbu įsiklausyti į kūno siunčiamus signalus ir reaguoti laiku“, – pasakojo K. Ivanova.

Naują kliniką įvertino ir vyrams skirto „L'Officiel“ redaktorius Saugirdas Vaitulionis. Žinomo vyro darbas ir gyvenimo būdas labai intensyvus. Todėl kai organizmas pasako „stop“ bei pritrūksta jėgų, jis prisimena vitaminais ir mikroelementais praturtintas lašelinių terapijas.

„Praėjusiais metais sirgau COVID-19. Medikų parinktos lašelinės man padėjo atsigauti po ligos“, – pasakojo S. Vaitulionis.

Renginio taip pat nepraleido tituluota gražuolė, o dabar kosmetologė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, balerina Kristina Tarasevičiūtė, verslininkė Renata Paleičikaitė-Polujanskienė, modelis Rima Triškutė, komunikacijos specialistė Rima Olberkytė-Stankus su vyru Žydrūnu modelis Simona Starkutė ir kiti svečiai.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)