Socialiniuose tinkluose Asta pasidalino dviem vaizdo įrašais iš šventės Maljorkoje. Viename jų matyti, kaip garsi moteris vestuvių dieną ateina pas savo išrinktąjį. Ją lydi ir bičiulis, floristas Mantas Petruškevičius. Vaizdo įraše matyti ir suknelė, kurią pasirinko jaunoji. Komentatoriai tikino, kad šios vestuvės – kaip iš pasakos ar filmo.

„Tai yra tobula. Kaip iš filmo“; „Labai jautru“; „Mieloji Asta! Didžiausios Jūsų porai palaimos! Gera žiūrėti, kad pagaliau esate laiminga!“, – rašė gerbėjai.


Kitame paviešintame vaizdo įraše matyti keli fragmentai iš išskirtinės, ne vieną dieną trukusios šventės. Matyti, kad pora dalyvavo fotosesijoje ir pozavo fotografams, tądien Asta dėvėjo žemę siekiančią rožinės spalvos suknelę.


Delfi primena, kad į šiluma alsuojančią Maljorką A. Valentaitė ir jos vyras pakvietė pačius artimiausius savo giminaičius, draugus, kolegas. Saloje šventė truko net tris dienas.

Trumpomis akimirkomis socialiniuose tinkluose dalinosi keli į šventę pakviesti bičiuliai. Tarp jų – grožio specialistė Milita Daikerytė, bene žinomiausias Lietuvos floristas Mantas Petruškevičius. Beje, jis, Delfi žiniomis, vestuvių dieną rūpinosi ir išskirtinėmis dekoracijomis, o Milita – tobulu Astos makiažu. Tuo tarpu vedėju tapo Vytautas Rumšas jaunesnysis.

Šventę gaubė malonus simbolis – nuo šiol Maljorka jauniesiems turės ne vieną malonią asociaciją: čia jiedu ne tik susituokė, bet ir susižadėjo.

Vestuvės vyko prabangiame „Belmond“ viešbutyje.


Po ceremonijos žinoma moteris pasirinko vyro pavardę ir tapo Asta Manchester.

Delfi primena, kad kiek anksčiau, rugpjūčio 25-ąją, pora atšoko pirmąsias savo vestuves Londone, kurios buvo kiek kuklesnės, pritaikytos siauresniam artimųjų ratui.

Praėjus kuriam laikui A. Valentaitės socialiniuose tinkluose paviešino pirmąją nuotrauką iš meilės šventės, o sekėjai liko sužavėti.

G. Manchesterio žmona pasidalijo baltai juoda nuotrauka, kurioje įamžinti abu jaunavedžiai. Lemtingą dieną Asta puošėsi balta elegantiška suknele, plaukus susukdama į kuodą. Jaunikis tądien vilkėjo šventišką kostiumą.

Besišypsanti pora kaipmat sulaukė A. Valentaitės sekėjų sveikinimų. Ne vienas jaunavedžius gyrė už eleganciją ir tikino, kad jie – nuostabi pora.

Džiugia naujiena apie sužadėtuves Asta dar praėjusių metų vasarą pasidalijo socialiniame tinkle. Ji ne tik pranešė esanti susižadėjusi, bet ir paviešino jųdviejų fotosesiją bei parodė įstabų sužadėtuvių žiedą.

Lemtingą klausimą Glenas Astai uždavė šiems viešint Malijorkoje, nedideliame pakrantės kaime, Deià.

„Mes esame be galo laimingi ir nekantraujame pasidalinti žinia, jog susižadėjome. Deià – svajonių vieta, kur išsipildė mūsų abiejų svajonė“, – tuomet rašė Asta.

A. Valentaitės ir G. Manchesterio romantiški santykiai į viešumą išlindo 2018-ųjų pavasarį.

„Niekada nežinai, kas tavęs laukia, bet dabar tikrai džiaugiuosi ir mėgaujuosi gyvenimu. Manau, tai – vienas geriausių mano etapų“, – anksčiau yra sakiusi stilistė, kuri dabar didžiąją dalį laiko praleidžia Londone.

Užsienio žiniasklaidoje Glenas vadinamas technologijų inovatoriumi. Didžiojoje Britanijoje jis labiausiai žinomas kaip milijonierius, įmonės „Thunderhead“ įkūrėjas bei vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)