Vakarėlio nepraleido ir retai viešumoje pasirodanti serialo „Moterys meluoja geriau“ serialo aktorė Neringa Mažeikienė, atlydėjusi savo vyrą Mindaugą.

„Jau kelerius metus mano didžiąją gyvenimo dalį užima nuolatiniai filmavimai. Likęs laikas priklauso man ir šeimai. Prioritetus perdėliojo poros paskutinių metų įvykiai pasaulyje, parodę, kad reikia ypatingai saugoti tuos, kuriuos mes linkę laikyti tarsi savaime suprantamais“, - pranešime spaudai atviravo aktorė ir prisipažino, kad šis vakarėlis išimtimi tapo neatsitiktinai.

„Aš savo vyrą patikiu tik vienai moteriai. Tai – šios šventės šeimininkė Egidija Šatikienė. Jau penkerius metus būtent ji rūpinasi mano šeimos vyrų plaukais“, - sakė N. Mažeikienė.

Su vaikais ir antrosiomis pusėmis atvykusiems svečiams vakarėlio šeimininkė Egidija Šatikienė dėkojo už ištikimybę.

„Kai prieš septyniolika metų pirma kartą paėmiau žirkles į rankas, nesitikėjau, kad užsiauginsiu tokį gausų klientų ratą. Ir kad iš pradžių tik savo vaikus man atvedantys tėveliai patys išdrįs sėsti į mano kėdę“, - džiaugėsi kirpimo meistrė.

Penktojo gimtadieni proga vaikų ir vyrų kirpimo studijos įkūrėją Egidiją Šatikienę pasveikinti atvyko ir aktorė Sandra Daukšaitė, TV laidų prodiuserės Gintarė Kreipavičiūtė ir Danutė Nicolas, verslininkės Lina Vyšniauskienė ir Daiva Breivė, plaukų stilistas Karolis Murauskas, verslininkė, buvusi TV laidų vedėja Gintarė Eimantaitė – Armalė bei choreografė Kristina Burneikienė.

Šventės akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją