Molinių vestuvių metinių proga tiek S. Nainė, tiek J. Nainys vienas kitam negailėjo šiltų žodžių nei namuose, nei socialinėje erdvėje.

Prekės ženklo „Nunu“ kūrėja savo instagrame pasidalijo jautriais žodžiais.

„9 metai santuokos. Net nesuprantu, kaip greitai prabėgo tas laikas. O per visus tuos metus buvo daug visko. Ir gerų dienų ir blogų. Kaip ir pas visus. Bet kad ir koks iššūkis atsiranda mūsų bendram kely, mes su juo susitvarkom. Jonuk, varom taip ir dar geriau, toliau!“ – į savo vyrą šiltai kreipėsi Simona.

Romantiškų žodžių šią dieną negailėjo ir J. Nainys. „Su mūsų diena, Simute. Švenčiam molines vestuves. Myliu ir labai dėkoju, kad savo gyvenimą daliniesi su manimi“, – brūkštelėjo jis.

Romantišką sukaktį mininčią porą suskubo sveikinti ir sekėjai, ir artimi draugai. Visi iki vieno sutuoktiniams linkėjo laimės, meilės bei dar daug metų drauge.

Socialinių tinklų istorijose S. Nainė savo gerbėjams atskleidė, kad šiemet vestuvių metinių proga jie su vyru nieko ypatingo nesuplanavo – tiesiog leido laiką jaukiai drauge namuose, tačiau kitąmet sutuoktinių laukia didelė šventė – 10-osios vestuvių metinės, kurių metu jiedu svarsto apie įžadų atnaujinimą.

Laidoje „Nepatogūs klausimai“ S. Nainė atviravo apie savo ir Jono santykius.

„Manau, kad mūsų santykius pirmiausia išlaiko noras. Jeigu tu nenori būti su žmogumi, niekas nepadės. Gali verstis per galvą, bet per prievartą mielas nebūsi ir galų gale tie santykiai iširs. Sėkmės recepto nėra, žmonės labai skirtingi. Man atrodo, kad mes labai papildom vienas kitą ir vienas iš kito per daug nereikalaujame. Nesakome vienas kitam: „Tu privalai ką nors padaryti, kad aš būčiau laimingas.“ Iš tiesų, ar būsime laimingi, priklauso nuo mūsų pačių.

Visi galvoja, kad Jonas – „po padu“, bet jis negalėtų įvardyti atvejo, kai paklausus manęs, ar galėtų, tarkim, išeiti kur nors su draugais, jam būtų uždrausta. Nebent yra draugams pamelavęs, kad neis, esą aš neleidžiu, nors apie tai nieko nežinau [juokiasi]. Jis neturi gauti mano leidimo. Man išvis atrodo, kad nereikėtų reguliuoti, kur kuris gali eiti. Jeigu nepasitiki žmogumi, tu jam drausi labai daug dalykų. Niekas nėra apsaugotas nei nuo išdavysčių, nei nuo kokių nors netikėtumų. Jeigu <...> bijosi, pats sau ėsi smegenis.

Tam, kad suprastum, kad tai yra tas žmogus, reikia išgyventi labai daug dalykų. Tu pasirenki savo kelią eiti kartu su tuo žmogumi. Yra labai daug metodų, kaip galima pasitikrinti, ar tikrai nori būti būtent su juo. Sakykim, ant popieriaus lapo susirašyti visus pliusus ir minusus. Juk dažniausiai, kai galvojame apie skyrybas, matome tik minusus. Tarkim: dabar jis manimi nesirūpina, nesako komplimentų, nedovanoja gėlių. Tačiau žiūrint į laikotarpį, kai buvote kartu, reikia prisiminti ir tai, kas buvo gražaus“, – kalbėjo Simona.

Pora susituokė 2013-ųjų rugsėjo 7-ąją Žaslių Šv. Jurgio bažnyčioje, Kaišiadorių rajone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)