Apie tai, kad pora nebe kartu, Delfi patvirtino buvusi M. Kiltinavičiaus mylimoji Donata. Tiesa, nuo komentarų ji susilaikė.

Kiek anksčiau Delfi kalbinta iš Birštono kilusi grožio terapeutė bei jogos instruktorė Donata Šimkevičiūtė (26) neslėpė, kad jiedu vienas kitą surado pačiu laiku, o šilti jausmai užklupo jau pirmąją pažinties dieną – tarsi viskas būtų nulemta iš aukščiau.

„Esu labai dėkinga jo sesei, kad ji pajautė, jog su Mariumi esame labai panašūs ir labai tinkame vienas kitam. Marius paprašė jos, kad ši padėtų jam surasti žmoną ir ji prisiminė mane. Mes buvome pažįstamos iš moterų stovyklos.

Tiesą pasakius, prieš sutinkant Marių galvojau, kad nenoriu rimtų santykių. Bet kai susitikome, supratau, kad viską, ką prieš tai planavau, teks pamiršti, nes iš karto pamilome vienas kitą, pajautėme neapsakomą artumą vienas kitam. Tai žodžiais nepaaiškinama. Iš karto pajautėme, kad esame vienas kitam skirti, suvokėme, jog turėjome prieš tai gauti daug pamokų, kad susitiktumėme. Atrodo, kad esame dėlionės dalys, idealiai tinkančios viena kitai“, – tuomet džiaugėsi ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją