Pastaruoju metu garsi moteris sekėjus stebina savo pokyčiais – Indrė neseniai nusirėžė plaukus ir pakeitė jų atspalvį, o pirmadienio vakarą ji tiesiog švytėjo.

Indrė puikiai išpildė ir kvietime nurodytą aprangos kodą ir pasidabino juoda, kokteiline eilute. Stilingai sukelti plaukai išryškino moters veidą ir specialiai šventei padarytą makiažą. Prie I. Burlinskaitės įvaizdžio derėjo ir jos mylimojo Liudo apranga – vyras ypatingam vakarui pasirinko juodos spalvos kostiumą.

Renginio metu pora laiką leido su Viktorija Siegel ir Laurynu Suodaičiu. Abi poros jautėsi puikiai ir neslėpė šypsenų bei pakilių emocijų.

Į viešbučio gimtadienį atvykusius svečius pasitiko viešbučio balkonuose grojusi tranki grupė „Mood Sellers“. Viduje nuotaiką kūrė DJ atliekama muzika, svečiai kviesti įsiamžinti prie fotosienelės. Viešbučio generalinis direktorius Kai Schukowski nepraleido progos pasisveikinti su kviestiniais svečiais bei padėkoti už atvykimą į šventę. Savo kalboje jis su svečiais pasidalijo įdomiausiais dešimtmečio faktais apie viešbutį.

„Per dešimt gyvavimo metų viešbutyje išgerta 42 tūkst. litrų šampano. Tiek užtektų pripildyti mūsų viešbučio baseiną. Suvalgyta 1,2 tonos ikrų – tiek sveria automobilis „Mercedes-Benz“. Ant stogo dūzgiančios bitės sunešė 1,5 tonos medaus – tai šešių rudųjų lokių svoris. Už elektrą sumokėjome 2 mln. eurų. Viešbutyje buvo apsistoję 246 tūkst. svečių – 16 užpildytų „Žalgirio arenų“. Vienas svečių viešbutyje yra buvęs daugiau nei 100 kartų. „Kempinski“ yra nakvojęs 51 prezidentas ir ministras pirmininkas. Įdarbinome 762 specialistus. Viešbutyje įvyko 114 sužadėtuvių. Vienos jų – mano“, – kalbėjo K. Schukowski.

Renginio akimirkas galite pamatyti nuotraukų galerijoje.

Generalinis direktorius taip pat pridūrė, kad šį viešbutį rinkosi daugybė į Vilnių atvykusių užsienio garsenybių. Tai futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo, britų atlikėjas Robbie Williamsas, italų tenoras Andrea Bocelli, legendinė grupė „Depeche Mode“. Šiais metais tarptautiniuose apdovanojimuose „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ išrinktas geriausiu penkių žvaigždučių viešbučiu Lietuvoje, taip pat pelnė prabangiausio viešbučio šalyje titulą.


Vakarą pradėjo iš kambarių į viešbučio fojė nusileidusi pučiamųjų instrumentų grupė. Su svečiais pasisveikino renginio vedėjas, žinomas iliuzionistas Rokas Bernatonis. Prieš dešimtmetį Vilniuje duris atvėręs viešbutis svečiams siūlo 96 kambarius ir apartamentus. Kultūros ir architektūros turtingame Vilniaus senamiestyje įkurtą viešbutį ypač vertina svečiai, pirmenybę teikiantys penkių žvaigždučių atostogoms ir prabangiam poilsiui.

Po oficialių kalbų svečių laukė sobražas – įspūdingas šampano butelių atidarymo su kardu pasirodymas – bei putojančio gėrimo piramidė. Susirinkusiuosius stebino R. Bernatonio triukai bei loterija, kurioje buvo galima laimėti viešbučio įsteigtus prizus. Vakaro meniu pasirūpino ekskliuzyviniais skoniais garsėjančio viešbučio restorano „Telegrafas“ virtuvės šefas Vilius Ručinskas, o gėrimais – baras „Dukes Gastrobar“. Įspūdį dar labiau sustiprino pro viešbučio langus atsiveriantys vaizdai į Vilniaus arkikatedrą. Gimtadienį vainikavo atlikėjos Girmantės Vaitkutės bei jai akompanavusio pianisto pasirodymas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)