Vakaro programą jungė jaudinanti vakarėlio tema – „seksualumas“. Kvietime svečiams buvo nurodyta į temą pažvelgti kūrybiškai: patys „nuspręskite, kas Jums yra seksualu“. Vieniems tai odines kelnes, kaukės, antrankiai, o kitiems – elegantiškos suknelės, kostiumai ar raudonos lūpos. Teatro „Kitas kampas“ aktorių teigimu, tai puiki ir plati tema žaidimui, improvizacijai.

Karštą atmosferą kokteilių bare „Kitas kampas“ kūrė specialiai tam vakarui barmenės-miksologės Rūtos Šeduikytės sukurtas gėrimų meniu, rašoma spaudos pranešime.

Renginio muzika rūpinosi aktorius Kirilas Glušajevas, teatro baro svečių pažįstamas DJ Tėvo slapyvardžiu. Jis svečius džiugino ne tik skirtingų dešimtmečių seksualiais muzikos ritmais, bet ir pasipuošė ekstravagantišku vakarėlio temą atspindinčiu kostiumu. Baro gimtadienio atmosferą kaitino gyvos muzikos pasirodymai bei karštas barmeno Luka Mokka performansas.

„Labai gera, kad jums gera čia būti. Labiausiai ko linkiu, tai gerti gėrį į save ir juo dalintis. Nesvarbu kur būtumėte – bare, kaime, mieste, darbe ar namuose“, – į baro „Kitas kampas“ renginio svečius kreipėsi teatro vadovas, aktorius Audrius Bružas ir dėkojo gausiai susirinkusiam svečių būriui.

Kviečiame pamatyti renginio nuotraukų galeriją:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją