Džiugia žinia žinoma aktorė pasidalijo su savo sekėjais ir gerbėjais socialiniuose tinkluose. Moteris teigė, kad netrukus su mylimuoju Dmirijumi Radinu susilauks pirmagimio.

„Su Dmitrij Radin dalinamės savo džiaugsmu ir prisiduodame į būsimų tėvelių gretas. Ačiū, Dieve, už palaiminimą ir tikėjimą“, – rašė A. Šukytė šalia nuotraukos, kurioje įamžinta su išryškėjusiu pilvuku.

Neilgai trukus, po šiuo įrašu pasipylė ir žinomų žmonių sveikinimai, jie linkėjo šeimai laimės ir teigė negalintys atsidžiaugti tokia poros naujiena.

Anksčiau laidoje „Nepatogūs klausimai“ aktorė yra pasakojusi apie asmeninį gyvenimą, ji teigė, kad su Dmitrijumi Radinu buvo susižadėjusi ne vieną kartą.

„Mes susižadėjome iš viso apie penkis kartus ir nė karto nesusituokėme, – juokėsi aktorė. – Jis nebėra prodiuseris ir šiuo metu dirba su kriptovaliuta. Jis perka-parduoda ir dirba kaip konsultantas. [Kalbant apie sužadėtuves] iš esmės buvo taip, kad Dima man pasipiršo, aš sutikau, bet mes nepadarėme vestuvių. Tai įvyko prieš kokius 10 metų. Tuo metu buvau ant bangos, gavau įvairių pasiūlymų, mano nuotraukų norėjo žurnalai, bent šešios vestuvių planuotojos man siuntė savo CV, jau buvo norinčių man siūti suknelę.

Man buvo tokia įtampa, aš taip visus mėgstu – esu vadinamoji people pleaser. Negaliu pasakyti „ne“. Todėl prasidėjo atsikalbinėjimai, sakymas, kad nėra laiko, jog neplanuojame daryti didelės šventės. Ir taip praėjo trys metai. Draugai ėmė juokauti, kad nebeveikia mūsų sužadėtuvės, jog jos galioja tik metus. Mes pasijuokėme, pasijuokėme, bet Dima, žiūrėk, jau vėl klaupiasi ant kelio su žiedu. Taip gavau antrą žiedą ypatingos progos metu. Paskui po metų aš pasipiršau, nes pagalvojau, kad graži tradicija – kodėl ne? <...> Jis nustebo. Buvome mašinoje, aš sėdėjau šalia, jis vairavo tuo metu ir aš sakau: „Ar vesi mane? Aš noriu tau pasipiršti“. Ir įteikiau žiedą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)