Socialiniuose tinkluose žinoma moteris jau kurį laiką su sekėjais bei bičiuliais dalijasi įspūdingomis nuotraukomis ir vaizdo įrašais iš Lombardijos regiono sostinės – Milano.


I.Stumbirenė su vyru Aivaru apsistojo viešbutyje, esančiame prieš Duomo katedrą, todėl vos tik nubudusi rytais ji mėgaujasi kvapą gniaužiančiu vaizdu, gardžia kava ir itališkais pusryčiais.

„Šiame mieste lankomės pirmą kartą. Mus Milanas išties sužavėjo, tai nuostabaus grožio miestas su įspūdinga architektūra ir daugybe stilingų žmonių“, – Delfi sakė I. Stumbrienė.


Nuotraukose matyti, kad žinoma moteris laiką leidžia tyrinėdama populiariausias mados sostinės vietas, lankosi ir prabangių prekių ženklų parduotuvėse.

Delfi primena, kad I. ir A. Stumbrų pora dažnai leidžiasi į keliones jiems svarbių progų metu. Pavyzdžiui, pernai jie savo vestuvių metines šventė Graikijoje, Santorini saloje.

Tuomet kalbinta Inga neslėpė, kad jos ir vyro santykiai net ir praėjus šitiek metų – nuostabūs, o ji pati jaučiasi esanti mylima.

„Kai pagalvoji, tiek metų tikrai nemažai, bet taip pat visai nesijaučia, kad tai būtų ir daug. Mūsų gyvenimas skrieja nepaprastu tempu ir tik sustojus supranti, kiek daug gražių atsiminimų jis jau padovanojo. Mes mokomės ir tobulėjame kasdien, kasdien atrandame kažką naujo.

Bet manau, svarbiausia nuoširdžiau mylėti, gerbti ir branginti savo artimą žmogų. Aš be proto myliu savo vyrą, man jis pats nuostabiausias žmogus pasaulyje. Ir jaučiu, kad ir jis mane labai myli, gerbia, brangina, rūpinasi, pildo beprotiškiausius norus bei svajones ir taip padaro mane laiminga“, – sakė verslininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)