Džiugią žinią su savo gerbėjais bei bičiuliais pora pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Haha! Jau maniau, niekada neateis ši diena!“, juokaudama šalia nuotraukos, kurioje mielai pozuoja su savo širdies draugu ir vestuviniu žiedu rašė Kristina.

Delfi K. Talutis pasakojo niekada neturėjęs konkretaus plano, kaip pasipiršti savo išrinktajai, tik jautė, kad turi elgtis intuityviai. Jis norėjo, kad ir jam, ir Kristinai ši akimirka būtų ypatinga dvasine prasme.

„Pasirinkau vietą netoli namų – Karoliniškių kraštovaizdžio draustinį. Ta vieta mums yra ypatinga. Joje mėgstame vaikščioti, net po daugelio lankytų kartų ji nenustoja stebinti savo grožiu.

Su draugais suplanavome dieną be telefonų, paskyrėme ją pasigrožėti gamta ir pamedituoti. Po meditacijos, švaria galva ir aiškiomis mintimis, pakviečiau Kristiną truputi pasivaikščioti kartu. Nusivedžiau ją prie skardžio ir pasakiau, kad man kaip niekada aišku, jog ji yra mano žmogus ir su ja noriu toliau keliauti per gyvenimą kartu“, sakė žinomas atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją