Skaudžia žinia atlikėja pasidalijo su savo bičiuliais ir gerbėjais socialiniuose tinkluose trečiadienio vakarą. Moteris teigė įrašu norinti atkreipti dėmesį į vyrų sveikatą ir paraginti juos laiku ją pasitikrinti.

„Besiruošdama į „Coldplay“ svajonių koncertą, sužinojau, kad netekau TĖČIO!!!! Šį video dėdama į viešumą noriu paprašyti, kad neklausytumėte tėvų, brolių ar vyrų, kurie sako – aš gerai jaučiuosi, esu stiprus kaip jautis, kaip man sakydavo TĖTIS!!! NEKLAUSYKITE JŲ!!! Jie tik apsimeta jaučiais, nors yra tokie patys trapūs kaip gėlės žiedelis! Ilsėkis ramybėje, TĖTI. Norėčiau būti su tavimi“, – širdį virpinančiu įrašu dalijosi N. Pareigytė-Rukaitienė.

Po šiuo įrašu daugybė žinomų žmonių išreiškė užuojautą, palaikančius žodžius rašė Linas Adomatis, Mia Pilibaitytė, Merūnas Vitulskis, Katažina Zvonkuvienė, Deivydas Zvonkus, Marius Jampolskis, Aistė Pilvelytė, Agnė Jagelavičiūtė ir daugybė kitų.

Kiek vėliau žinoma atlikėja ir renginių vedėja pasidalino dar vienu jautriu įrašu, skirtu tėčiui.

„Myliu tave, TĖTI! Suprantat, rašau savo soc. erdvėj, nes realybėje nebegaliu to pasakyti!!! Kol gyvi tėvai, broliai, seserys, sakykit jiems myliu, atsiprašykit, jei kas blogo pasakyta!!! Aš TĖTUKUI dažnai sakydavau, kad myliu, kad trūksta, kad dėkinga už viską, ką man gyvenime davei! Jei ne tu, Tėti, bučiau visai kitu žmogumi!!! Be proto tave myliu!!! Tu man esi viskas!!! NORIU PAS TAVE!“ – skausmu dalijosi žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)