Ketvirtadienio vakarą krepšinio sirgaliai stebėjo Europos krepšinio čempionatui besirengiančios Lietuvos vyrų rinktinės ir Ispanijos ekipos rungtynes beveik sausakimšai užpildytoje arenoje.

Tarp kovą stebinčių žmonių galima buvo atpažinti ir šalies prezidentą Gitaną Nausėdą su žmona Diana, kadenciją baigusį prezidentą Valdą Adamkų bei krepšininko Jono Valančiūno žmoną Eglę Valančiūnienę.

Panašu, kad daugybės gerbėjų akys krypo ne vien į aikštelę, kurioje grūmėsi Lietuvos vyrų rinktinė, bet ir į J. Valančiūno žmoną.

Mylimąjį palaikiusi E. Valančiūnienė tarp sirgalių išsiskyrė seksualia apranga – žaliais marškinėliais, puoštais dideliu laikrodžiu ir grandine bei žymių dizainerių papuošalais.

Delfi primena, kad tai – jau antroji Lietuvos ir Ispanijos krepšininkų tarpusavio akistata per tris dienas. Antradienio vakarą Gran Kanarijoje ekipos žaidė pirmą sykį – savo pranašumą išvykoje 82:77 įrodė Kazio Maksvyčio auklėtiniai.

Antrosioms rungtynėms K. Maksvytis pasirinko tą pačią 13 žaidėjų sudėtį – rungtynėms treneris neregistravo traumuoto Mindaugo Kuzminsko ir Eigirdo Žukausko. Savo ruožtu Ispanijos rinktinės strategas Sergio Scariolo iš anksto paskelbė, kad Vilniuje nežais rezultatyviausias pirmojo mačo krepšininkas Willy Hernangomezas ir veteranas Rudy Fernandezas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)