Tiesa, tai jau ne pirmas kartas, kai prezidentas Gitanas Nausėda kartu su žmona Diana yra įamžinami krepšinio rungtynėse. Anksčiau jiedu arenoje yra stebėję rungtynes dėl kelialapio į Tokijo olimpinių žaidynių krepšinio turnyrą.

Delfi primena, kad tai – jau antroji Lietuvos ir Ispanijos krepšininkų tarpusavio akistata per tris dienas. Antradienio vakarą Gran Kanarijoje ekipos žaidė pirmą sykį – savo pranašumą išvykoje 82:77 įrodė Kazio Maksvyčio auklėtiniai.

Antrosioms rungtynėms K. Maksvytis pasirinko tą pačią 13 žaidėjų sudėtį – rungtynėms treneris neregistravo traumuoto Mindaugo Kuzminsko ir Eigirdo Žukausko. Savo ruožtu Ispanijos rinktinės strategas Sergio Scariolo iš anksto paskelbė, kad Vilniuje nežais rezultatyviausias pirmojo mačo krepšininkas Willy Hernangomezas ir veteranas Rudy Fernandezas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją