Poros bičiuliai ir artimieji atėjo pasveikinti į Bernardinų sodą, esantį Vilniuje. Čia netrūko gerų emocijų ir juoko. Tarp susirinkusiųjų buvo galima pastebėti ir žinomus veidus – Jurgą ir Algį sveikino Orijus Gasanovas, Arnoldas Lukošius, Rimvydas Širvinskas, Audrė Kudabienė ir kiti.

Vestuvių akimirkas galite pamatyti nuotraukų galerijoje.

„Tai va, primenu – penktadienį Vilniuje, anksti ryte, įvyks beprotiškiausios pasaulyje Jurgos ir Algio vestuvės, siekiančios Gineso rekordo kaip greičiausiai suorganizuota šventė pasaulyje. Ir likus 10 valandų iki ceremonijos nuotakos suknelė vis dar siuvama…“, – išvakarėse fesibuke parašė būsima nuotaka.

Drauge ji išvardino 10 klaidų, kurias žmonės daro rengdami vestuvių šventę. Anot žinomos rašytojos, daugelis tiesiog persistengia, todėl jųdviejų su A. Kriščiūnu tuoktuvėms organizuoti buvo skirtos vos dvi savaitės.

„Bet nuotakai dzin. Ji turi švarius baltus šortus (dėl visa ko) ir visai nepanikuoja. Šventė yra arba nėra, ji yra su džinsais ar su suknele, su stalais ar pievoje. Su krevetėmis ar balta mišraine, kurios kibirą pjausto draugė. Būčiau nerami tik tada, jei neateitų draugai, o jų ateis daug. Kai manęs klausia, kiek jų bus, nežinau. Žinau tik, kad bus daug palmių“, – rašė ji, o komentaruose bičiulius patikino, jog nusprendė po vestuvių pasilikti savo mergautinę pavardę.

„Esu visiškai tikra, kad net ir laimingiausios poros turi kampų, kuriuose nesueina“, – LNK laidoje prieš kurį laiką pasakojo Jurga.

Ir nors iš šalies jų santykis gali pasirodyti idiliškas, tačiau ji purto galvą. Ne išimtis ir jie. Pykčių kyla dažnai ir dabar.

„Nors su Algiu daug kam galim pasirodyti idiliška pora, tačiau konfliktų tarp mūsų įsižiebia gal net daugiau nei pas kitus“, – sakė moteris.

Tarnybinis romanas

A. Kriščiūnas su Jurga Baltrukonyte leidžia žurnalą „Happy365“, anksčiau dirbo su bene populiariausiu – „Panelė“. Šis leidinys, anot laidoje „Nepatogūs klausimai“ neseniai dalyvavusio pašnekovo, buvo tarsi žmonos kūdikis, Algis užėmė žurnalo fotografo pareigas.

„Jurga mane pasikvietė, kad jį maketuočiau, o aš tuo metu buvau „Foje“ muzikantas, sutikau, o vėliau tapau to žurnalo fotografu. Pirmas numeris buvo mano paties blogiausio maketavimo pavyzdžio įkūnijimas. Tai buvo kažkas klaikaus. Nebuvo kompiuterio, mes maketavome su žirklėmis karpydami“, – juokdamasis prisiminė A. Kriščiūnas.

Vis dėlto atėjo laikas, kai pasikeitė leidinio savininkai, todėl A. Kriščiūnui ir J. Baltrukonytei teko palikti savo darbo vietas.

„Jiems reikėjo pinigų, reitingų, taupymo, nereikėjo žurnalo, kuris būtų įdomus, jiems reikėjo skaičių, o taip dirbti buvo neįmanoma. Manau, tai buvo labai geras likimo pastūmėjimas, nes pradėjome leisti savo žurnalą ne jauniems žmonėms. Tu augi, o jaunų žmonių problemas supranti, bet jos nebėra organiškos. Dabar kiekvienas mūsų pašnekovas yra įdomus, o istorijos nešabloniškos“, – šypsojosi A. Kriščiūnas.

Kartu kuriant „Panelės“ žurnalą, A. Kriščiūnas ir J. Baltrukonytė atrado vienas kitą. Kaip dabar prisipažįsta žinomas vyras, tai buvo tarnybinis romanas.

„Širdžiai neįsakysi. Supratau, kad negaliu nieko pakeisti. Tai nebuvo jokio išskaičiavimo, buvo taip, kaip buvo. Dievai žino, kaip būtų buvę kitaip, bet yra kaip yra ir aš tuo džiaugiuosi“, – sakė menininkas.

Paklaustas, ką labiausiai vertina savo žmonoje, fotografas teigė, kad tai yra empatija, rūpestingumas ir atsidavimas žmonėms.

„Ji labai jautri kito žmogaus skausmui, jausmams ir tai aš labiausiai vertinu. Ji žmogus, kuris jaučia kitą žmogų. Aš turiu mažai empatijos, bet stengiuosi suprasdamas savo bėdą ją įveikti, o Jurga iš prigimties labiau jausminga“, – savo žmoną apibūdino A. Kriščiūnas.

Vis dėlto vyras teigė, kad santykiuose pasitaiko ir audrų, tuomet, anot pašnekovo, geriausias sprendimas – atsiprašyti savo moters.

„Jautiesi, kad tave neteisingai apkaltino, supranti, kad gali įrodyti savo teisybę, parodyti, kad ji neteisi, tai niekur neveda. Kils gilus konfliktas iš kurio niekam nieko gero nebus. Todėl patyliu, kol man pačiam nuslūgsta pyktis ir sutinku su ja. Kai jos atsiprašau, jai taip pat ima slūgti pyktis, įvyksta susitaikymas. Ambicijos niekur neveda. Ambicijos yra tuščias laiko švaistymas ir santykių gadinimas“, – patarimus laidos žiūrovams dalijo A. Kriščiūnas.

Delfi primena, kad pora su jųdviejų dukrele šiuo metu gyvena tarp Fuerteventūros ir Lietuvos. Abiem ši santuoka yra antroji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)