Vakaro eigoje Indrė drąsiai dalijosi ne tik savo, kaip pati sako, miestietės nuotykiais kaime (vasara praleista sodyboje), bet ir atviravo apie reikšmingus įvykius gyvenime, kaip antai piršlybos su mylimuoju dainininku Vidu Bareikiu. Netrūko ir įkvepiančių pasakojimų, drąsių ir itin atvirų minčių apie visuomenės stereotipus, rašoma pranešime spaudai.

Pagrindine muzikine viešnia tapo atlikėja Gabija Lokyte, kuri parengė puikiai visiems žinomų hitų programą. Auditorija nustebino ir pati Indrė su netikėtomis dainomis. O vakaro vinimi tapo ant scenos užlipusi legendinės dainos „Jis“ atlikėja Ledi Ais.

Anot Indrės, mintis grįžti su nauju renginių formatu jos galvoje sukosi jau kurį laiką.

„Kai prieš beveik penkerius metus pradėjau moteriškus susitikimus pajutau didžiulį to poreikį. Mes moterys viena kitą labai gerai suprantame, aš visuomet buvau už viena kitos palaikymo skatinimą, o ne konkurenciją. Šį kartą grįžau ant scenos su didesne patirtimi, mažiau baimių, daugiau ryžto ir su dar daugiau noro pasijuokti iš savęs“, - sakė renginio sumanytoja.

Pasak Indrės svarbiausia nesustoti vietoje. „Visada tikėjau tuo principu, kad reikia skatinti geros energijos mainus. Toks moteriškas susibūrimas, skatina laužyti standartus ir skirti laiko sau, savo draugėms. Ir, žinoma, pasijuokti iš visoms mums labai puikiai žinomų situacijų. Iš patirties galiu pasakyti, kad po tokių pasibuvimų moterys grįžta pasikrovusios geros nuotaikos su kaupu, tad kitiems kartams vyrai patys perka bilietus savo mylimosioms“, - mintimis dalijosi ji.

Pasikeitęs renginio formatas I. Stonkuvienės nuomone, leidžia atsipalaiduoti, išsilaisvinti ir labai smagiai praleisti laiką su kitomis moterimis: „O ir nėra prieš ką gėdytis. Moterų renginiuose esame tik moterys, galime laisvai iš savęs pasijuokti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją