Nida, Kupolas, pakiliai nusiteikę vakaro svečiai, jūros ramybė ir visus aplankanti mintis – tai vienos gražiausių ir prasmingiausių vasaros akimirkų, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

Vakaro vedėjas Vytautas Rumšas jaunesnysis įkvėpė vakaro dalyvius atverti širdis gerumui ir įsigyti unikalius daiktus, prisidedant prie kilnaus tikslo. Labdaringos vakarienės bei aukciono metu netrūko emocijų ir pakilios nuotaikos, o nuotaikingai nusiteikę vakaro dalyviai įsigijo siūlomus daiktus už 5600 Eur, kurie paaukoti Rimanto Kaukėno paramos grupei.

Aukcione dalyviai turėjo galimybę įsigyti legendinio atlikėjo Andriaus Mamontovo vinilo ploštelę su autografu, Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjų marškinėlius su autografais: D. Sabonio, J. Valančiūno, I. Brazdeikio. Vienam laimingajam atiteko vieno geriausių šalies boksininkų E. Stanionio pirštinės su autografu.

Meno gerbėjai turėjo galimybę įsigyti Algio Kriščiūno printą su nuoširdžiausiais palinkėjimais, kurie ne tik papuoš namus, tačiau ir primins apie prasmingą vakarą. Tapytojas, Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatas Šarūnas Sauka aukcionui pasiūlė dažų paletę, virtusią meno kūriniu.

Renginio akimirkos:

Rimanto Kaukėno paramos fondas rūpinasi sunkiai sergančiais vaikais ir jų šeimomis. Tais, kurių gyvenimus sukrėtė genetinė liga ar netikėta žinia apie onkologinę ligą. Teikiama reikalinga pagalba, aprūpinant mažuosius pacientus nekompensuojamais vaistais, reikalingomis slaugos priemonėmis, o taip pat – suteikiamos pačios spalvingiausios ir nepamirštamos emocijos, išpildant sunkiai sergančių vaikų svajones.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją