Liepos 24-osios sekmadienį Trakuose E. Sašenko ir jos vyro, verslininko Giedriaus Statulevičiaus atžala priėmė krikšto sakramentą.

Iškilminga ceremonija vyko ypatingoje vietoje – Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bazilikoje. Ten, kur amžinąją meilę vienas kitam prisiekė ir mažojo Teodoro tėvai. Negana to, ši vieta turi ir dar vieną svarbią reikšmę – prie šios bažnyčios įvyko pirmasis Evelinos ir Giedriaus pasimatymas.

Šiltomis šventės akimirkomis, kurios kaipmat sužavėjo atlikėjos gerbėjus socialiniuose tinkluose, E. Sašenko sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

Kaip mažylis pakeitė gyvenimą

Sunku nepastebėti nuo Evelinos veido nedingstančios šypsenos – neseniai sūnaus Teodoro susilaukusi moteris laidoje „Virtuvės istorijos“ sakė, kad vaikas į gyvenimą atnešė daug naujų spalvų.

„Drąsiai galiu teigti, kad motinystė ir puošia, ir džiugina. Dabar jaučiuosi visai kitaip“, – dalinosi E. Sašenko.

Moteris atskleidė, kad po vaikelio gimimo jos gyvenime įvyko nemažai džiuginančių pokyčių, o tai paskatino pakeisti požiūri į motinystę.

„Dabar viskas sukasi ne aplink mane, bet aplink sūnų Teodorą. Daugiau niekas labai stipriai nepasikeitė, o jei būčiau žinojusi, kad vaiką auginti yra taip paprasta, būčiau susilaukusi jau trijų!“ – šypsodamasi pasakojo E. Sašenko.

Moteris pasidalino ir tuo, kaip nėštumo metu pasikeitė jos valgymo įpročiai. Laidoje Evelina pasakojo, kad besilaukdama sūnaus ji norėjo tokių maisto produktų, apie kurios prieš nėštumą niekuomet nė nebūtų pagalvojusi.

„Nėštumo metu labai norėjau bulvių ir visko, kas iš jų gaminama: plokštainio, cepelinų. Anksčiau niekada nevalgydavau Žemaičių blynų, bet paskutiniu metu net ir jie pradėjo patikti“, – pasakojo ji.

Žinoma dainininkė džiaugiasi, kad motinystė nesustabdė jos muzikinės karjeros ir tikslų – vos susilaukusi sūnelio, ji iškart grįžo prie mylimos veiklos.

„Dainuoti nesustojau – man buvo labai svarbu tai tęsti toliau. Gimus sūnui, jau po 2 savaičių tęsiau savo veiklą. Žinoma, koncertuojant jaučiu didelį nuovargį, bet einu toliau ir labai tuo džiaugiuosi“, – pasakojo moteris.

Po vestuvių – ir džiugi šeimos pagausėjimo žinia

Apie tai, kad laukiasi pirmosios atžalos Evelina pranešė 2021-ųjų metų gegužės mėnesį.

„Mano brangūs draugai, gerbėjai, sekėjai! Negaliu daugiau laikyti paslaptyje šios džiugios naujienos ir noriu su Jumis pasidalinti bei pasidžiaugti kartu. Mes su mano mylimu vyru laukiame mažojo stebuklo“, – brūkštelėjo dainininkė.

Evelina ir Giedrius aukso žiedais apsimainė kaitrią 2018 m. gegužės 26 d. popietę. Jųdviejų santuokos ceremonija buvo sudaryta Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bazilikoje.

Įdomu tai, kad prie šios bažnyčios įvyko ir jų pirmasis pasimatymas. Būtent čia kaunietis Giedrius atvyko norėdamas pamatyti savo būsimą žmoną. Susitikę prie bažnyčios jie apkeliavo ir visus Trakus. G. Statulevičius pasakojo, jog jau pirmojo pasimatymo metu nenorėjo išsiskirti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją